Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Genç Milliler Fatma Yıldırım ve Asuman Karakoyun ile Röportaj  (Okunma Sayısı 602 defa)
elvin_vlybl
admin
voleybol

« : Temmuz 28, 2008, 10:30:34 ÖÖ »

-Elvin Taşkıran:Kendinizi tanıtır mısınız ? Voleybola ne zaman nerede ve kimin sayesinde başladınız?

Fatma Yıldırım : Gültekin Karahan sayesinde Toros kolejinde okul seçmelerini kazanarak 8 yıl önce voleybola başladım.
Asuman Karakoyun : 10 yıl önce ablam sayesinde Eczacıbaşı’nda voleybola başladım. Mehmet ağabey (Bedestenlioğlu) ile ilk antrenmanıma çıktım.

-Elvin Taşkıran : Yıldız milli takımla büyük bir başarıya imza attınız ve çıtayı yükseltiniz. Şimdi genç milli takımla hedeflerinizden bahseder misiniz ?

Fatma Yıldırım-Asuman Karakoyun : Avrupa şampiyonası var önümüzde bildiğin gibi gelecek sene Meksika da dünya şampiyonası ve sonrada 2012 de olimpiyatlar hepsinde ortak hedefimiz var oda Şampiyonluk…

-Elvin Taşkıran : Önünüzde önemli maçlar var bu maçlara hazırlanmak için nasıl bir kamp dönemi geçiriyorsunuz ?

Fatma Yıldırım-Asuman Karakoyun : Kamp dönemine 9 haziranda ayvalıkta başladık orada 3 hafta kamp yaptık. İstanbul’a geldik burada İtalya ile 4 hazırlık maçı yapıp dördünü de kazandıktan sonra 1 hafta izin yaptıktan sonra Ankara’ya geldik 2 aylık bir kamp dönemimiz var. 11 ağustosta hazırlık turnuvası için Polonya’ya gidiceğiz ve sonrada İtalya…

-Elvin Taşkıran : Maç içinde motive ettiğinize inandığınız arkadaşlarınız var mı ?

Fatma Yıldırım-Asuman Karakoyun : Maç içinde herkes birbirini motive etmek zorunda ancak böyle başarı sağlanabilir bizde takım olarak bunun farkındayız.

-Elvin Taşkıran: Maçtan önce nasıl konsantre oluyorsunuz ve beslenmenizde neleri tercih ediyorsunuz?

Fatma Yıldırım : Maçtan önce karbonhidrat ağırlıklı besleniyoruz. Konsantrasyon içinde maçtan önce müzik dinlerim arkadaşlarımla konuşurum.
Asuman Karakoyun : Evet karbonhidrat ağırlıklı besleniyoruz özellikle makarna. Maçtan önce kimseyle konuşmam çok fazla gülmem belirli şarkılarım vardır onları dinlerim.

-Elvin Taşkıran : Değişik şehirlerde kamplara giriyorsunuz maçlar oynuyorsunuz voleybol açısından değerlendirirsek en beğendiğiniz şehir hangisi ve neden ?

Fatma Yıldırım : Trabzon’u beğendim ben orda ki insanlar çok içtendi. Tribünler dolu ve ilgi çok güzeldi.
Asuman Karakoyun : Alanya’yı beğendim hava şartları güzeldi.

-Elvin Taşkıran : Bazen voleybol maçlarında istenmeyen olaylar oluyor siz birer voleybolcu olarak tribünde nasıl bir seyirci görmek istiyorsunuz ?

Fatma Yıldırım : Her iki takım içinde anlayışlı bir seyirci bekliyoruz. Fair play içinde olmalı seyirci.
Asuman Karakoyun : Karşı takımının güzel hareketlerinde alkışlamalı oyuncuları motive etmeli.

-Elvin Taşkıran : Okul hayatınızdaki hedeflerinizden biraz bahseder misiniz ?

Fatma Yıldırım : Bu sene lise son’a geçtim öncelikle en iyi notlarla mezun olmak istiyorum. Üniversite için de Amerika da tıp okumak istiyorum.
Asuman Karakoyun : Bende lise sonum sıra arkadaşıyız hem de Fatma ile üniversite için eğer olursa Amerika da genetik okumak istiyorum Türkiye de kalırsam bilmiyorum açıkçası…

-Elvin Taşkıran : Eğer oluyorsa boş zamanlarınız nasıl geçiriyorsunuz neler yapmaktan hoşlanırsınız ?

Fatma Yıldırım : Boş zamanlarımızı birlikte geçiriyoruz alışveriş yapıyoruz sinemaya gidiyoruz.
Asuman Karakoyun : Çoğu zamanımız birlikte geçiyor. Sınavlarımız olduğu zaman ders çalışıyoruz onun dışında alışveriş’e gidiyoruz tabi ki ailemize de zaman ayırıyoruz… Gülümseme

-Elvin Taşkıran : Yemeklerle aranız nasıl en çok sevdiğiniz yemek ve tatlılar neler ?

Fatma Yıldırım : Yemek yemeği çok seviyorum en sevdiğim yemek tantuni en sevdiğim tatlı ise künefe  Gülümseme
Asuman Karakoyun : En sevdiğim yemek bamya en sevdiğim tatlı ise cheesecake  Gülümseme

-Elvin Taşkıran : Kendinizi eleştirdiğinizde beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönler neler ?

Fatma Yıldırım : Beğenmediğim yönüm zaman zaman çok suratsız olmam beğendiğim ise pozitif enerjili olmam.
Asuman Karakoyun : Beğenmediğim yönüm konuşurken suratımı asıp ayağımı yere vurmam  Gülümseme beğendiğim ise çok sabırlı olup hiç pes etmemem.

-Elvin Taşkıran : Hayatta sizin için en önemli olan olmazsa olmaz dediğiniz şeyler neler ?

Fatma Yıldırım : İlk başta ailem sonra arkadaşlarım , voleybol , hedeflerim ve eğitimim hayatımda vazgeçemeyeceğim  şeyler arasında.
Asuman Karakoyun : Ailem arkadaşlarım eğitim hayatım ve kitaplarım.

-Elvin Taşkıran : İnternetteki voleybol sitelerini forumlarını takip ediyor musunuz ?

Fatma Yıldırım : Genelde zamanım olmuyor ama olunca da tabi ki voleyboltr.com  Gülümseme
Asuman Karakoyun : Takip etmeye çalışıyorum en çok takip ettiğim forum  voleyboltr.com  Gülümseme

Röportaj için Fatma Yıldırım'a Asuman Karakoyun'a ve röportaj sırasında yardımlarından dolayı Neşve Büyükbayram'a teşekkür ederim.  Gülümseme

Fotoğrafları büyütmek için üstüne tıklamanız yeterlidir.
« Son Düzenleme: Temmuz 28, 2008, 11:21:00 ÖÖ Gönderen: elvin_vlybl » Logged
bdrgl:)
voley

« Yanıtla #1 : Temmuz 28, 2008, 11:49:35 ÖÖ »

canm her zamnki gibi çok gzel olmuş;)emeğine sağlık;)

Fatma Yıldırım : Trabzon’u beğendim ben orda ki insanlar çok içtendi. Tribünler dolu ve ilgi çok güzeldi.

bu arada TRabzon'nun böyle bi izlenim bırakması bi Trabzonlu olarak beni çok mutlu etti=))

'bEdRiGuL'
hamdikoc58
Hamdi
Genel Yönetici
voleybol

« Yanıtla #2 : Temmuz 28, 2008, 11:15:09 ÖS »

eline , emeğine sağlık. emeği geçen herkese teşekkürler

voleybol01
v
*

« Yanıtla #3 : Temmuz 29, 2008, 03:39:35 ÖÖ »

gerçkten züperr bi röportaj olmuşş elllerine sağlık sorularr gerçkten güsl biliosun sen bu işi elvin
ahm@
ahm@
voleybol

ahm@

« Yanıtla #4 : Temmuz 29, 2008, 02:32:53 ÖS »

Elvincim yine güzel bir röportajla karşımızdasın Kahkaha Eline sağlık...

Fatma Yıldırım ve Asuman Karakoyun'a da  zaman ayırdığı için ayrıca teşekkürler Gülümseme

Hiçbir Yıldız Kırık Bir Kalple Parlayamaz...
fatmayldrm
v
*

« Yanıtla #5 : Temmuz 30, 2008, 05:40:14 ÖÖ »

elvin'e bize zaman ayırıp böyle güzel sorularla geldigi için cok tesekkür ederm Gülümseme basarısını ve bu işe olan saygısını yine ispat etti Gülümseme
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #6 : Temmuz 30, 2008, 12:48:15 ÖS »

elvin'e bize zaman ayırıp böyle güzel sorularla geldigi için cok tesekkür ederm Gülümseme basarısını ve bu işe olan saygısını yine ispat etti Gülümseme

ooo fat hanım utandırıyosunuz beni  Gülümseme asıl ben teşekkür ederim sana ve asuman'a  Gülümseme

zaman ayırdığınız için herkese teşekkürler beğenmenize sevindim  Gülümseme
MuRaT AkDaG
voleybol

Diyarbakırsporluyuz...

« Yanıtla #7 : Ağustos 11, 2008, 11:39:04 ÖS »

Hem asuman hemde fatma 10 numara insandır gerçekten ben daha çok neşveyi tanıyorum hayatımda tanıdığım en iyi kalpli insanlardan biri röportaj yapacam onla gerçekten asumanda çok sıcak kanlı çokta iyi biri hakeza fatmada çok sempatik inş en yakın zamanda eczacının değişilmezi olurlar
röportaj süper olmuş ee kardeşim yapmış tabi güzel olacak Gülümseme

Bu Sene Salonda Tarih Yazalım.. Kupaları Şirketlere Bırakmayalım..Ne Vakıf Ne Eczacı Nede Telekom..Haydi Saldır DİCLEE Sensin Şampiyon..
yasin başkabak
vol
**

« Yanıtla #8 : Eylül 23, 2008, 01:37:09 ÖÖ »

röportaj çok eğlenceli olmuş. eline sağlık elvin. gerek asuman gerekse fatma genç milli takımımızın vazgeçilmez oyuncuları umarım voleybol da yoları açık olur.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: