SORU -1 ) VOLEYBOLA NEREDE,NE ZAMAN, VE NASIL BAŞLADINIZ?
CEVAP - 1 ) Rusya .Şehir Lipetsk.Çocuk spor okulu.10 yaşında voleybola başladım.Orta okulda voleybola seçildim.
SORU – 2 ) TÜRKİYE’YE GELME SERÜVENİNİZİ ANLATIRMISINIZ?
CEVAP -2 ) Varnada (Bulgaristan ) milli maçları izlerken buzayev ile tesadüfen orda tanıştık,sonra burayı teklif etti.
SORU – 3 ) TÜRK VOLEYBOLU VE SEYİRCİLER HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
CEVAP – 3) Buraya gelince hiç düşünmedim ki voleybol seviyesinin bu kadar yüksek olacağını,lig güçlü ve kolay olmayacak.Seyirciler çok iyi,destek destek oluyorlar sağ olsunlar,bizimle maçlarda merak ediyorlar ve moral veriyorlar.
SORU – 4 ) BÜYÜK MAÇLARA ÇIKARKEN NELER HİSSEDİYORSUNUZ MAÇ GÜNÜ NELER YAPIYORSUNUZ?
CEVAP – 4 ) O maçlara çıkarken pozitif moralle ve kazanacağız diye düşünüyorum.Dış problemleri kafama takmamaya çalışıyorum.O günlerde daha iyi konsantre olup karşıdaki takımı düşünüyorum.
SORU – 5 ) TÜRK VOLEYBOLCULARDAN DİKKATİNİZİ ÇEKENLER KİMLER MESELA NESLİHAN DEMİR HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ?
CEVAP – 5 ) Affedersiniz ama kimse kusura bakmasın beğendiğim birkaç isimler var ama içimde kalmasını istiyorum.Neslihan’ı daha önce bilmiyordum ama çok şeyler duydum,ve Grand prixte (varnada) bir kere maç izledim o kadar.
SORU – 6 ) VOLEYBOLU BIRAKTIĞINIZDA NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
CEVAP – 6 ) Daha hiçbirşey düşünmedim çünkü daha gencim ve spor kariyerim yeni yeni başladı.
SORU – 7 ) TÜRKİYE’DE EN ÇOK NE HOŞUNUZA GİDİYOR? TÜRK MUTFAĞIYLA ARANIZ NASIL?
CEVAP – 7 ) Türk baklavalarına bayıldım.Türk mutfağıyla aramız çok iyi,gayet güzel,lezzetli yemekleri var.
SORU – 8 ) EN ÇOK BEĞENDİĞİNİZ TAKIM HANGİSİ?
CEVAP – 8 ) Beğendiğim takımlar var ama VGS formayı giydiğim için gurur duyuyorum.
SORU - 9 ) SİZDEN SONRAKİ VOLEYBOLCULARA NE ÖNERİRSİNİZ?
CEVAP – 9 ) Bir yere gelebilmek için çok fazla çalışmak lazım,hedefe ulaşabilmek için tembel olmamak lazım,çok istemek ve hırslanmak.Her insana Allah birşey verir buda yetenek.Bunu iyi kullanmak lazım,bu herkesin elinde.
SORU – 10 ) BOŞ ZAMANLARINIZDA NELER YAPARSINIZ?
CEVAP – 10 ) Boş zaman fazla kalmıyor ama tatil günlerimde alışveriş yapmayı, gezmeyi seviyorum.
SORU – 11 ) BU SORUDA HAYRANLARINIZ İÇİN KENDİNİZE AİT KİŞİSEL WEB SAYFANIZ VARMI ?
CEVAP – 11 ) Kişisel web sayfam yok.

Bu röpörtaj hamdikoc58 ve nesli_fan tarafından hazırlanmıştırNadezda ile yaptığımız röpörtajda bize yardımcı oldukları için Sn. Mehmet BEDESTENLİOĞLU na teşekkür ederiz