Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Nadezda ile yaptığımız röpörtaj  (Okunma Sayısı 1152 defa)
hamdikoc58
Hamdi
Genel Yönetici
voleybol

« : Mart 27, 2007, 04:42:58 ÖÖ »

SORU -1 ) VOLEYBOLA NEREDE,NE ZAMAN, VE NASIL BAŞLADINIZ?
 CEVAP - 1 ) Rusya .Şehir Lipetsk.Çocuk spor okulu.10 yaşında voleybola başladım.Orta okulda voleybola seçildim.

SORU – 2 ) TÜRKİYE’YE GELME SERÜVENİNİZİ ANLATIRMISINIZ?
CEVAP -2 ) Varnada (Bulgaristan ) milli maçları izlerken buzayev ile tesadüfen orda tanıştık,sonra burayı teklif etti.

SORU – 3 ) TÜRK VOLEYBOLU VE SEYİRCİLER HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
CEVAP – 3) Buraya gelince hiç düşünmedim ki voleybol seviyesinin bu kadar yüksek olacağını,lig güçlü ve kolay olmayacak.Seyirciler çok iyi,destek destek oluyorlar sağ olsunlar,bizimle maçlarda merak ediyorlar ve moral veriyorlar.

SORU – 4 ) BÜYÜK MAÇLARA ÇIKARKEN NELER HİSSEDİYORSUNUZ MAÇ GÜNÜ NELER YAPIYORSUNUZ?
CEVAP – 4 ) O maçlara çıkarken pozitif moralle ve kazanacağız diye düşünüyorum.Dış problemleri kafama takmamaya çalışıyorum.O günlerde daha iyi konsantre olup karşıdaki takımı düşünüyorum.

SORU – 5 ) TÜRK VOLEYBOLCULARDAN DİKKATİNİZİ ÇEKENLER KİMLER MESELA NESLİHAN DEMİR HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ?
CEVAP – 5 ) Affedersiniz ama kimse kusura bakmasın beğendiğim birkaç isimler var ama içimde kalmasını istiyorum.Neslihan’ı  daha önce bilmiyordum ama çok şeyler duydum,ve Grand prixte  (varnada) bir kere maç izledim o kadar.

SORU – 6 ) VOLEYBOLU BIRAKTIĞINIZDA NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
CEVAP – 6 ) Daha hiçbirşey düşünmedim çünkü daha gencim ve spor kariyerim yeni yeni başladı.

SORU – 7 ) TÜRKİYE’DE EN ÇOK NE HOŞUNUZA GİDİYOR? TÜRK MUTFAĞIYLA ARANIZ NASIL?
CEVAP – 7 ) Türk baklavalarına bayıldım.Türk mutfağıyla aramız çok iyi,gayet güzel,lezzetli yemekleri var.

SORU – 8 ) EN ÇOK BEĞENDİĞİNİZ TAKIM HANGİSİ?
CEVAP – 8 ) Beğendiğim takımlar var ama VGS formayı giydiğim için gurur duyuyorum.

SORU -  9 ) SİZDEN SONRAKİ VOLEYBOLCULARA NE ÖNERİRSİNİZ?
CEVAP – 9 ) Bir yere gelebilmek için çok fazla çalışmak lazım,hedefe ulaşabilmek için tembel olmamak lazım,çok istemek ve hırslanmak.Her insana Allah birşey verir buda yetenek.Bunu iyi kullanmak lazım,bu herkesin elinde.

SORU – 10 ) BOŞ ZAMANLARINIZDA NELER YAPARSINIZ?
CEVAP – 10 ) Boş zaman fazla kalmıyor ama tatil günlerimde alışveriş yapmayı, gezmeyi seviyorum.

SORU – 11 ) BU SORUDA HAYRANLARINIZ İÇİN KENDİNİZE AİT KİŞİSEL WEB SAYFANIZ VARMI ?
CEVAP – 11 ) Kişisel web sayfam yok.

alıntı değilBu röpörtaj hamdikoc58 ve nesli_fan tarafından hazırlanmıştır
Nadezda ile yaptığımız röpörtajda bize yardımcı oldukları için Sn. Mehmet BEDESTENLİOĞLU na teşekkür ederiz
« Son Düzenleme: Kasım 02, 2007, 05:40:25 ÖÖ Gönderen: hamdikoc58 » Logged

Lucius
admin
vole

« Yanıtla #1 : Mart 27, 2007, 06:48:25 ÖÖ »

hamdikoç ve nesli_fan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. foruma yine güzel bir içerik eklenmesini sağladılar. Nadezda'ya ve Mehmet BEDESTENLİOĞLU'na da forum adına teşekkür ederiz.

i am just a poor misguided fool.
tatlıcadı
vole

« Yanıtla #2 : Nisan 05, 2007, 09:55:42 ÖÖ »

çok şeker bir bayan kendisi .. sağolun

Deli KızıM uYaN ..!!

Vazgeçtim bu dünyadan , tek ölüm paklar beni..
1830
v
*

« Yanıtla #3 : Kasım 02, 2007, 05:51:41 ÖÖ »

çok güzel olmuş elinize sağlık
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: