Elvin(Voleyboltr) : Voleyboltr üyelerine kendini tanıtır mısın ?
Seray Altay : 25.08.1987 yılında Ankara da doğdum. Küçük yaşta jimnastik ile spor hayatına başlangıç yaptım sonra Ankara da Büyük kolejde voleybol oynamaya başladım . Eczacıbaşı’nın antrenörü olan Mehmet Bedestenlioğlu’nun Eczacıbaşı’na transfer olmamda büyük payı var .
Elvin(Voleyboltr) : Eczacıbaşı gibi büyük bir kulüpte olmanın avantajları neler ?
Seray Altay : İyi antrenörlerle çalışıyoruz , başarılı tecrübeli oyuncularla idman yapıyoruz bu sayede kendimizi çok geliştirme imkanı bulabiliyoruz ve hedefi şampiyonluk olan bir takımda olmak beni de hırslandırıyor .
Elvin(Voleyboltr) : Dörtlü finallerin 2. etabı Muğla’da iki maç önceden şampiyonluğunuzu ilan ettiniz o an neler hissettin?
Seray Altay : Şampiyon olmamıza rağmen maça her zamanki gibi konsantre ve hırslı çıktık şampiyonluğu o maçta güzel bir sonuçla kutlamak istedik.
Elvin(Voleyboltr) : 2007-2008 sezonu için sizi zorlayacağına inandığınız bir takım var mı

?
Seray Altay : Yok
Elvin(Voleyboltr) : Bu sezon Eczacıbaşı’nın Türkiye ve Avrupa’da ki hedefleri neler ?
Seray Altay : Her zamanki gibi Şampiyonluk .
Elvin(Voleyboltr) : Değişik illere maçlara gidiyorsunuz hangi ildeki spor salonu ve voleybola olan ilgi daha çok hoşuna gidiyor ?
Seray Altay : Bir Ankaralı olarak Ankara’daki taraftarları beğeniyorum .
Elvin(Voleyboltr) : Senin gibi Eczacıbaşı’nda birçok genç oyuncu var . Bir kulübün gençlere önem vermesinin avantajları neler?
Seray Altay : Türk oyuncularının yetişmesinde büyük rol oynuyorlar .

Elvin(Voleyboltr) : Voleybol hayatındaki en büyük hedefin nedir ?
Seray Altay : A milli takımda oynayarak Türkiye’yi gene güzel bir şekilde temsil etmek .
Elvin(Voleyboltr) : Voleybol dışında başka spor dallarına da yeteneğin var mı ?
Seray Altay : Eskiden basketbol oynamıştım .
Elvin(Voleyboltr) : Takımda en iyi anlaştığın arkadaşların kimler ?
Seray Altay : Özel biri yok ama genç oyuncular birbirleriyle daha çok zaman geçiriyor okulda aynı olduğu için .
Elvin(Voleyboltr) : Voleybol dışındaki hayatından bize biraz bahseder misin nasıl vakit geçirirsin, nelerden hoşlanırsın ?
Seray Altay : A takıma çıktığımdan beri hayatım idman , maç ve okul olduğundan çok fazla boş vaktim olmuyor olduğunda da yorgun olduğumdan evde arkadaşlarla DVD izliyoruz ya da kahve içmeye gidiyoruz .
Elvin(Voleyboltr) : Yemeklerle aran nasıl, hangi yemekleri ve tatlıları seversin?
Seray Altay : Yemek ayırt etmem ne olsa severim ve sufleye de bayılırım

.
Elvin(Voleyboltr) : www.voleyboltr.com/forum artık ziyaret ettiğin voleybol forumları arasında mı

?
Seray Altay : Voleybol haberlerini oradan takip edebiliyorum

.
Elvin(Voleyboltr) : Seray abla Voleyboltr adına çok teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim .
Seray Altay : Bende teşekkür ederim sana da kolay gelsin
Elvin(Voleyboltr) : Teşekkür ederim
Röportaj için Seray abla'ya burdan bir kez daha teşekkür edip voleybol hayatında her zaman hedeflerine ulaşıp başarılı olmasını diliyorum ...