Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Eczacıbaşı'nın Başarılı Sempatik Oyuncusu Seray Altay ile Röportajımız !  (Okunma Sayısı 2198 defa)
elvin_vlybl
admin
voleybol

« : Ekim 07, 2007, 10:44:50 ÖÖ »

Elvin(Voleyboltr) : Voleyboltr üyelerine kendini tanıtır mısın ?

Seray Altay :   25.08.1987 yılında Ankara da doğdum. Küçük yaşta  jimnastik ile spor hayatına başlangıç yaptım sonra Ankara da Büyük kolejde voleybol oynamaya başladım . Eczacıbaşı’nın antrenörü olan Mehmet Bedestenlioğlu’nun  Eczacıbaşı’na transfer olmamda büyük payı var .

Elvin(Voleyboltr) :  Eczacıbaşı gibi büyük bir kulüpte olmanın avantajları neler ?

Seray Altay :    İyi antrenörlerle çalışıyoruz , başarılı tecrübeli oyuncularla idman yapıyoruz  bu sayede kendimizi çok geliştirme imkanı bulabiliyoruz ve hedefi şampiyonluk olan bir takımda olmak beni de hırslandırıyor .

Elvin(Voleyboltr) : Dörtlü finallerin 2. etabı Muğla’da iki maç önceden şampiyonluğunuzu ilan ettiniz o an neler hissettin?

Seray Altay :   Şampiyon olmamıza rağmen maça her zamanki gibi konsantre ve hırslı çıktık şampiyonluğu o maçta güzel bir sonuçla kutlamak istedik.

Elvin(Voleyboltr) : 2007-2008 sezonu için sizi zorlayacağına inandığınız bir takım var mı  Gülümseme ?

Seray Altay :   Yok  Gülümseme

Elvin(Voleyboltr) :  Bu sezon Eczacıbaşı’nın  Türkiye ve Avrupa’da ki  hedefleri neler ?

Seray Altay :   Her zamanki gibi Şampiyonluk .

Elvin(Voleyboltr) : Değişik illere maçlara gidiyorsunuz hangi ildeki spor salonu ve voleybola olan ilgi daha çok hoşuna gidiyor ?

Seray Altay :    Bir Ankaralı olarak Ankara’daki taraftarları beğeniyorum . 

Elvin(Voleyboltr) :  Senin gibi Eczacıbaşı’nda birçok genç oyuncu var . Bir kulübün gençlere önem vermesinin avantajları neler?

Seray Altay :    Türk oyuncularının yetişmesinde büyük rol oynuyorlar .

Elvin(Voleyboltr) : Voleybol hayatındaki en büyük hedefin nedir ?

Seray Altay :   A milli takımda oynayarak Türkiye’yi gene güzel bir şekilde temsil etmek .

Elvin(Voleyboltr) :  Voleybol dışında başka spor dallarına da yeteneğin var mı ?

Seray Altay :   Eskiden basketbol oynamıştım .

Elvin(Voleyboltr) : Takımda en iyi anlaştığın arkadaşların kimler ?

Seray Altay :   Özel biri yok ama genç oyuncular birbirleriyle daha çok zaman geçiriyor okulda aynı olduğu için .

Elvin(Voleyboltr) :  Voleybol dışındaki hayatından bize biraz bahseder misin nasıl vakit geçirirsin,  nelerden hoşlanırsın ?

Seray Altay :   A takıma çıktığımdan beri hayatım idman , maç ve okul olduğundan  çok fazla boş vaktim olmuyor olduğunda da yorgun olduğumdan evde arkadaşlarla DVD izliyoruz ya da kahve içmeye gidiyoruz .

Elvin(Voleyboltr) : Yemeklerle aran nasıl,   hangi yemekleri ve tatlıları seversin?

Seray Altay :    Yemek ayırt etmem ne olsa severim ve sufleye de bayılırım  Gülümseme .

Elvin(Voleyboltr) : www.voleyboltr.com/forum artık ziyaret ettiğin voleybol forumları arasında mı  Gülümseme ?

Seray Altay :   Voleybol haberlerini oradan takip edebiliyorum  Gülümseme .

Elvin(Voleyboltr) : Seray abla Voleyboltr adına çok teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim .

Seray Altay :   Bende teşekkür ederim sana da kolay gelsin

Elvin(Voleyboltr) : Teşekkür ederim  Gülümseme

Röportaj için Seray abla'ya burdan bir kez daha teşekkür edip voleybol hayatında her zaman hedeflerine ulaşıp başarılı olmasını diliyorum ...
« Son Düzenleme: Ekim 07, 2007, 10:46:59 ÖÖ Gönderen: nesli_fan(elvin) » Logged
MuRaT AkDaG
voleybol

Diyarbakırsporluyuz...

« Yanıtla #1 : Ekim 07, 2007, 11:13:26 ÖÖ »

Öncelikle röportaj süper olmuş ellerine sağlık kankicimm seraya tşk ederiz kırmayıp röportajı kabul ettiği için serayı çok beğenirim oyunculuk olarak solak olması bundada neden olabilir aslında biz sürekli solak smaçör arıyoruz ama var işte seray çok iyi bi oyuncu smaç servis atıyodu tabiki vazgeçmediyse ama dünyanın en şanssız oyuncusu bi türlü sakatlıktan kurtulamadı inş bu sene olmazda sakatlık seni doya doya izlerim bi solak smaçör izlemek çok zevklidir.Seni ben diyarbakırda dicle-eczacıbaşı maçında ilk 6 da görmek isterim esranın yerine oynayabilir ama galiba bildiğim kadarıyla 4 numara oyuncusu seray eğer öyleyse esranın yerine oynayabilr bu sezon kadroda neşve ve  serayı mutlaka görmek isterim özeliklede Selimeyi özel bi nedenden dolayı röp süper olmuş çok içten cvpler vermiş seray çok saol seni bu sene eczacıda ilk 6 da görmek istiyorum ve haneff transferinede kesinliklede karşıyım seni o takımda ilk 6 da görmek istiyom inş olursun yüreğim seninle diyarbakıra geldiğinde grş sana bundan sonraki spor yaşantında sakatsız ve çok güzel günler görmen dileğiyle  herşey gönlünce olsun
Saygılarımla
Murat Akdağ
« Son Düzenleme: Ekim 07, 2007, 11:15:29 ÖÖ Gönderen: nesli_fan(elvin) » Logged

Bu Sene Salonda Tarih Yazalım.. Kupaları Şirketlere Bırakmayalım..Ne Vakıf Ne Eczacı Nede Telekom..Haydi Saldır DİCLEE Sensin Şampiyon..
hamdikoc58
Hamdi
Genel Yönetici
voleybol

« Yanıtla #2 : Ekim 07, 2007, 11:39:43 ÖÖ »

Elvin röportaj için teşekkür ederim çok güzel bir röportaj olmuş
Bize zaman ayırdığı için Seray Altay'a tüm voleybol severler adına çok teşekkür ederim

ahm@
ahm@
voleybol

ahm@

« Yanıtla #3 : Ekim 07, 2007, 03:18:31 ÖS »

Eczacıbaşı'nın genç yetenekleri arasında sayılı olarak gördüğüm birisi Seray Altay.Türkiye'de gelecek vaadeden genç bir smaçör.Seray'ı  bu sezon ilk 6 da görmek istiyorum. Eczacıbaşı kadrosunda gençlere biraz daha yer verilmesi düşüncesindeyim. Yeni sezonda kendisine başarılar dilerim...

Bu arada Elvin röportajın güzel olmuş...

Hiçbir Yıldız Kırık Bir Kalple Parlayamaz...
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #4 : Ekim 08, 2007, 05:51:11 ÖÖ »

Beğenmenize sevindim , sizlerede kesinlikle katılıyorum bu sezon Seray ablanın ilk 6 da olması lazım  , Seray ablaylada röportaj yaptığım(z) için ayrıca çok mutluyum çünkü çok sevdiğim bir voleybolcu ankarada da zaten maçlarına gidip sonuna kadar destek olucam  Gülümseme  ve burdan ankaradaki voleybolseverlere sesleniyorum Seray ablayı ankarada yalnız bırakmayalım hep destek tam destek  Gülümseme
esklibero
voley

« Yanıtla #5 : Ekim 08, 2007, 08:25:16 ÖÖ »

way elvincik döktürmüşsün yine Kahkaha Göz kırpan saol wala röp mükemmel olmuş.
seray ablaya başarılar çok yetenekli bi oyunuc inş hakettii yere gelir..!
bdrgl:)
voley

« Yanıtla #6 : Ekim 08, 2007, 09:49:36 ÖÖ »

çok güzel olmuşşş canmm=))sen iice ilerlettin bu işi:d

'bEdRiGuL'
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #7 : Ekim 08, 2007, 10:00:56 ÖÖ »

Ayrıca bu röportajın bir önemi daha var bu röportaj Voleyboltr'nin 10. röportajıdır başka röp.ler olduğu halde ben 10. röportajın özellikle Seray ablayla olmasını istedim  çünkü hem çok iyi bir voleybolcu hemde herşeyden önce çok iyi bir insan.  Gülümseme
Lucius
admin
vole

« Yanıtla #8 : Ekim 08, 2007, 08:26:02 ÖS »

Seray Altay'a teşekkür ederiz.ayrıca Nesli_fan'a da teşekkürler.çok hoş sorular hazırlamış yine.ayrıca bu röportajı Aziz Yıldırım'ın okumasını dilerim.rakiplerle ilgili sorunun cevabı, yakın zamanda, Fenerbahçe olarak değişir umarım.

i am just a poor misguided fool.
neslihan_17
v
*

« Yanıtla #9 : Ağustos 02, 2008, 05:54:46 ÖÖ »

spr bir ropörtaj olmuş  Gülümseme
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: