Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: telekom 2-3 ecz  (Okunma Sayısı 249 defa)
elvin_vlybl
admin
voleybol

« : Mart 18, 2007, 10:26:34 ÖÖ »

Bayanlar Voleybol Birinci Ligi Final Grubu'nda oynanan karşılaşmada Eczacıbaşı, deplasmanda Türk Telekom'u zorlu geçen 5 setin sonunda 3-2 yendi. 107 dakika süren mücadelede set sonuçları şu şekilde: 25-27, 21-25, 27-25, 25-22, 6-15.

maçı izledim tam olmasada ama telekom gerçekten çok ii oynadı keşke yenseydi ama 2 set almasıda güzel bence iki takımıda tebrik ederim... Gülümseme
ahm@
ahm@
voleybol

ahm@

« Yanıtla #1 : Mart 20, 2007, 05:05:37 ÖÖ »

Bu maç çok güzeldi canlı olarak izledim harikaydı. İki takımda ellerinden geleni yaptı. Telekom son maçlarına göre daha iyi oynadı bence ama Eczacıbaşı da çok iyiydi. Hakemin bazı kararlarını anlamkta zorluk çektim bir ara maç durdu hakemler konuştu bir karara varamadı (hangi pozisyonsa anlamadım) Eczacı da şaşırdı noluyor diye sonra devam etti. Sonuç olarak Eczacıbaşı kazandı...Her iki takımı da tebrik ederim... Göz kırpan Kahkaha

Hiçbir Yıldız Kırık Bir Kalple Parlayamaz...
gencperi_17
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Mart 20, 2007, 09:39:20 ÖÖ »

telekom mücadele etmesine rağmen maçı eczacıya vermiş.tebrik ederim eczacıyı...
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #3 : Mart 20, 2007, 11:36:07 ÖÖ »

telekomunda eczacıdan 2 set alması bi başarı biraz daha gayret etselerdi telekom alırdı kesinlikle ,  olsun telekom gücünü birkez daha gösterdi umarım artık final grubunda hakketiği yere gelicektir başarılar dilerim...
ahm@
ahm@
voleybol

ahm@

« Yanıtla #4 : Mart 22, 2007, 07:37:21 ÖÖ »

telekomunda eczacıdan 2 set alması bi başarı biraz daha gayret etselerdi telekom alırdı kesinlikle ,  olsun telekom gücünü birkez daha gösterdi umarım artık final grubunda hakketiği yere gelicektir başarılar dilerim...
Umarım dediğin gibi olur...

Hiçbir Yıldız Kırık Bir Kalple Parlayamaz...
smaçör 9
v
*

« Yanıtla #5 : Mart 31, 2007, 12:59:34 ÖÖ »

telekom, her zaman 1. Kahkaha
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: