Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: "Güçlü bir kadro oluşturduk"  (Okunma Sayısı 501 defa)
hamdikoc58
Hamdi
Genel Yönetici
voleybol

« : Şubat 02, 2007, 11:29:04 ÖÖ »

Bayanlar Voleybol Birinci Ligi takımlarından Türk Telekom'un antrenörü Üzeyir Özdurak, ''Olga'nın da katılımıyla güçlü bir kadro oluşturduk'' dedi..
Transfer döneminin son gününde kadroya dahil ettikleri Ukrayna Milli Takımı oyuncusu Kazakistanlı Olga Kubassevich'in, Karşıyaka maçında fırtına gibi estiğini belirten Özdurak, ''Ayağının tozuyla maça çıkan 22 yaşındaki Olga, ortalama her set 8 sayıyla oynayarak, takıma büyük katkı sağladı. Olga'nın da takıma adapte olmasıyla zirve yarışına ortak olacağız'' diye konuştu.

Özdurak, Olga'nın hücumda olduğu kadar savunmada da etkili bir oyuncu olduğunu ifade ederek, eksikleri kısa sürede gidererek başkentlilerin özlediği bir ekip olacaklarını söyledi.
-alıntı-

tatlıcadı
vole

« Yanıtla #1 : Şubat 07, 2007, 02:22:16 ÖS »

hayırlısı olsun bakalım ..

Deli KızıM uYaN ..!!

Vazgeçtim bu dünyadan , tek ölüm paklar beni..
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #2 : Şubat 13, 2007, 04:32:47 ÖÖ »

türk telekoma final grubunda başarılar dilerim...
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #3 : Şubat 21, 2007, 05:53:26 ÖÖ »

ilk maç 4 mart pazar 14:00 de selim sırrı tarcan spor salonu türk telekom - fenerbahçe   2 takımada başarılar dilerim...güzel bi maç olması dileğiyle...ÖZLEM ÖZÇELİK SENİ DESTEKLEMEYE GELİYORUZZ Gülümseme Gülümseme
« Son Düzenleme: Şubat 21, 2007, 06:00:02 ÖÖ Gönderen: nesli_fan » Logged
gencperi_17
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Şubat 22, 2007, 12:19:32 ÖÖ »

4 Mart'taki maçta Telekom Olga'yla güç kazanmış olsada Fenerbahçe maçı alır.Her iki takıma da başarılar dilerim.Biz gidemiyoruz siz gidin arkadaşlar Fb'yi desteklemeye... Göz kırpan
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #5 : Şubat 22, 2007, 05:55:40 ÖÖ »

lütfen altına çizelim fb yi deil özlem özçeliği ve bazende seda tokatloğlunu desteklicez:) çünkü ben GALATASARAYLIYIM fb yi desteklemem orda Kahkaha
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #6 : Mart 13, 2007, 06:01:40 ÖÖ »

lütfen altına çizelim fb yi deil özlem özçeliği ve bazende seda tokatloğlunu desteklicez:) çünkü ben GALATASARAYLIYIM fb yi desteklemem orda Kahkaha
ama destekledim :(mecburen.. Gülümseme

telekom hiç final gurubunda istediğini alamıyor umarım artık güzel sonuçlar alır... Gülümseme
smaçör 9
v
*

« Yanıtla #7 : Mart 31, 2007, 12:52:45 ÖÖ »

alt yapıya ve A takıma başarılarr... Kahkaha
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: