Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ''Hedefimiz dörtlü finale kalmak..''  (Okunma Sayısı 398 defa)
hamdikoc58
Hamdi
Genel Yönetici
voleybol

« : Şubat 27, 2007, 07:23:26 ÖÖ »

Bayanlar Voleybol Birinci Ligi final grubunda yer alan DYO Karşıyaka'nın antrenörü Gökhan Sezal, dörtlü finale yükselmeyi hedeflediklerini söyledi..

Final grubu maçlarının ilk haftasında Gaziantep Şahinbey Belediyesi'ni 3-0 yenerek lider olan DYO Karşıyaka'da seyirci desteği kurmayları sevindirdi. Antrenör Sezal, bu desteğin sürmesini dilediklerini belirterek, şunları söyledi:

''Taraftarımızın takıma giderek artan bir ilgisi var. Bu sene final grubunda geçen yıla oranla daha iddialıyız. Hedefimiz dörtlü finale kalmak. Zaten oraya gidince her takımın şansı olacaktır. Final grubuna, göreceli olarak daha zayıf diye kabul edilen bir takımı yenerek başladık, ancak kritik anlarda hata yapsak maçı kaybedebilirdik. Bizden daha güçlü görünen takımlarla yaptığımız maçlarda da buna benzer durumları lehimize çevirmek için çaba göstereceğiz.''
-alıntı-

elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #1 : Haziran 28, 2007, 07:03:20 ÖÖ »

hedeflerine ulaştılar hatta 3. olmuşlardı  Gülümseme   ben bişey merak ediyorum bilen biri varsa sölerse sevinirim Neriman Özsoy bu sene dyo karşıyakada mı yoksa eczacıbaşına döndü mü  ?
arkasci
vol
**

« Yanıtla #2 : Haziran 28, 2007, 03:00:46 ÖS »

neriman dyo ya kiralanmıştı bu sene eczacıda
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #3 : Haziran 29, 2007, 12:39:20 ÖS »

neriman dyo ya kiralanmıştı bu sene eczacıda

evt biliyodum kiralandığıda belki bu sezonda orda olur die düşündüm herşey Neriman Özsoy için hayırlı olsun  Göz kırpan   bilgi verdiğin için teşekkürler
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: