Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Voleyboltr Röportajlarında Büyük Adım  (Okunma Sayısı 181 defa)
elvin_vlybl
admin
voleybol

« : Kasım 23, 2007, 05:02:53 ÖÖ »

Voleyboltr olarak siz değerli voleybol severler için birçok röportaj yaptık halada devam ediyoruz ben öncelikle röportajlar konusunda kırmayan voleybolculara çok teşekkür ederim.

İller Bankası = Güldeniz Önal
İller Bankası = Merve Gülaç
Eczacıbaşı = Neşve Büyükbayram
Vakıfbank g.s= Nadezda S.
Eczacıbaşı = Seray Altay ( bu  sezon yeşilyurt voleybol takıımı)
Eczacıbaşı = Naz Aydemir
Spar Marichal Tenerife = Neslihan Darnel
Ted k. = Ece Gören ( bu sezonluk emlak toki genç takım)
Emlak Toki genç takım = Gizi Cansın ( tarım bld. de bu sezon a takım )
Galatasaray erkek voleybol takımı = Onur Çapan ( meram bld. de bu sezon)
Fenerbahçe erkek voleybol takımı = Murat Aslan

ve şuanda isimlerini süpriz olsun diye söyleyemediğim birçok voleybolcuya çok teşekkür ederim  Gülümseme

Şimdi gelelim röportajlar konusunda büyük adıma  Gülümseme

Bütün voleybol severlerin tanıdığı kişiliğiyle tecrübesiyle voleyboluyla örnek olan bir isim Vakıfbank g.s'ninde yıllardan beri kaptanlığını yapıyor ayrıca yıllardan beri Milli takımızda büyük işler yapan orta oyuncu AYSUN ÖZBEK

Aysun ablayla röportaj yapıcak olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum eğer ona sormak istediğiniz bir soru varsa burdan ya da özel mesajla bana iletebilirsiniz ...  Gülümseme

ahm@
ahm@
voleybol

ahm@

« Yanıtla #1 : Kasım 23, 2007, 05:23:42 ÖÖ »

Voleyboltr ailesi olarak güzel işler ve güzel röportajlar yapmaya çalıştık. Umarız  değerli üyelerimiz ve ziyaretçilerimiz bu çalışmalarımızdan memnunlardır. Yeni sezonla birlikte yeni röportajlarımızı sizlere sunmaya devam edeceğiz...

Hiçbir Yıldız Kırık Bir Kalple Parlayamaz...
hamdikoc58
Hamdi
Genel Yönetici
voleybol

« Yanıtla #2 : Kasım 23, 2007, 05:39:33 ÖÖ »

Daha yeni bir site olmamıza rağmen böyle güzel röportajlar yaptık ve daha niceleride siz voleybol severler için sırada bekliyor bizi takip etmeye devam edin...

esklibero
voley

« Yanıtla #3 : Kasım 23, 2007, 09:42:52 ÖÖ »

eevt yeni bir site olmasına rağmen çok büyük işler çıkartıyor(uz) Kahkaha Kahkaha   kısa bi sürede böle işler yapıosak ileride neler yapıcaz düşenemiorm wala  Kahkaha Göz kırpan
MuRaT AkDaG
voleybol

Diyarbakırsporluyuz...

« Yanıtla #4 : Kasım 26, 2007, 07:35:38 ÖÖ »

Biri elvini durdursın yoksa benle bile röp yapacak Sırıtan Sırıtan Sırıtan süper gidiyo walla röpler inş daha değişik voleybolcularla röp yaparsın kardeşim

Bu Sene Salonda Tarih Yazalım.. Kupaları Şirketlere Bırakmayalım..Ne Vakıf Ne Eczacı Nede Telekom..Haydi Saldır DİCLEE Sensin Şampiyon..
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #5 : Kasım 26, 2007, 12:27:15 ÖS »

Daha değişik derken amatör ligden falan mı  Kahkaha ingilizcem çok iyi olsa emin ol yabancı oyuncularlada röportaj yaparım ( godina falan  Kahkaha) kendini dil konusunda çok geliştirmem lazım dersane okul vs. bir tatile girsin dil için eğitim alıcam ondan sonra inş  Gülümseme Göz kırpan
esklibero
voley

« Yanıtla #6 : Aralık 03, 2007, 12:14:02 ÖS »

oo süper o zamanda metcalfdan filen röpörtaj beklerizz  Kahkaha Gülümseme
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: