Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: Murat Abi'm (diyarbakırsporlu) Nice Mutlu Yıllara...  (Okunma Sayısı 251 defa)
elvin_vlybl
admin
voleybol

« : Kasım 06, 2007, 10:42:11 ÖÖ »

Bugün 6 kasım Murat abimin doğum günü yarın (7 kasım) ama ben konuyu şimdi açıyorum çünkü yarın okul olduğu için eve geç gelicem en azından doğum gününe yani 12'ye 4.5 saat kaldı yarını bekleseydim baya geç olucaktı  Gülümseme

Genelde doğum günlerinde iyiki doğdun , iyiki varsın diye klasik laflar söylenir ama ben bütün içtenliğimle söylüyorum İYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSIN  Gülümseme , sana bunu belki 10000000 kez söyledim ailemden birisin , herelde bir abim olsaydı bu kadar severdim gerçi bir abim var adıda Murat  Gülümseme , 3 ablam ve 1 abim var anladın sen  Gülümseme , benim doğum günü konumda benim için yaptığı şeyleri unutamam demiştin senin için ne yaparsam yapim yetmez sen bu dünyada az bulunabilicek bir insansın bu hayatta her şey gönlünce olsun her zaman her saniye hep gül hep mutlu ol her şeyin en iyisine laiksn Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara ... , her zaman yanındayım şimdide bundan 40 yıl sonrada çünkü sen benim abimsin her ne kadar gıcık olsanda  Gülümseme Gülümseme Gülümseme

Mutlu ve selimeli yıllar  Kahkaha
ahm@
ahm@
voleybol

ahm@

« Yanıtla #1 : Kasım 06, 2007, 10:56:08 ÖÖ »

Muratcım Elvin benden önce davranmış:D Doğum günün kutlu olsun. Seni gibi birisini tanıdığım için kendimi çok şanslı sayıyorum. Benim için yaptığın şeyleri unutmayacağım. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, nice yıllara...

Yakın zamanda istediğin o gelişmede olur inşallah...Allah gönlüne göre versin ( anladın sen onu Göz kırpan )

Tekrardan İyiki Doğdun. Umarım senin için yaptığım resmi de beğenirsin...

Hiçbir Yıldız Kırık Bir Kalple Parlayamaz...
MuRaT AkDaG
voleybol

Diyarbakırsporluyuz...

« Yanıtla #2 : Kasım 06, 2007, 11:41:35 ÖÖ »

Muratcım Elvin benden önce davranmış:D Doğum günün kutlu olsun. Seni gibi birisini tanıdığım için kendimi çok şanslı sayıyorum. Benim için yaptığın şeyleri unutmayacağım. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, nice yıllara...

Yakın zamanda istediğin o gelişmede olur inşallah...Allah gönlüne göre versin ( anladın sen onu Göz kırpan )

Tekrardan İyiki Doğdun. Umarım senin için yaptığım resmi de beğenirsin...

Tşk ederim ahmetçim gönderdiğin fotolar çok güzeldi emegine ve eline sağlık güzeş dileklerin içinde çok çok saol yine olsa yinr yaparım anladın sen onu umudunu kesme ben hiç kesmedim send kesme

Bu Sene Salonda Tarih Yazalım.. Kupaları Şirketlere Bırakmayalım..Ne Vakıf Ne Eczacı Nede Telekom..Haydi Saldır DİCLEE Sensin Şampiyon..
MuRaT AkDaG
voleybol

Diyarbakırsporluyuz...

« Yanıtla #3 : Kasım 06, 2007, 11:49:31 ÖÖ »

Bugün 6 kasım Murat abimin doğum günü yarın (7 kasım) ama ben konuyu şimdi açıyorum çünkü yarın okul olduğu için eve geç gelicem en azından doğum gününe yani 12'ye 4.5 saat kaldı yarını bekleseydim baya geç olucaktı  Gülümseme

Genelde doğum günlerinde iyiki doğdun , iyiki varsın diye klasik laflar söylenir ama ben bütün içtenliğimle söylüyorum İYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSIN  Gülümseme , sana bunu belki 10000000 kez söyledim ailemden birisin , herelde bir abim olsaydı bu kadar severdim gerçi bir abim var adıda Murat  Gülümseme , 3 ablam ve 1 abim var anladın sen  Gülümseme , benim doğum günü konumda benim için yaptığı şeyleri unutamam demiştin senin için ne yaparsam yapim yetmez sen bu dünyada az bulunabilicek bir insansın bu hayatta her şey gönlünce olsun her zaman her saniye hep gül hep mutlu ol her şeyin en iyisine laiksn Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara ... , her zaman yanındayım şimdide bundan 40 yıl sonrada çünkü sen benim abimsin her ne kadar gıcık olsanda  Gülümseme Gülümseme Gülümseme

Mutlu ve selimeli yıllar  Kahkaha
Elvinim cnm kardeşim benimde söylememe gerek yok benimde 2 kardeşim var ailene tşk etmek isterdim seni gibi birini yetiştirdiği için.Bu dünyada senin gibi insan çok zor bulunur kendine çok çok iyi bak çünkü bundan 40 sene sonrada kesinlikle grşcez gıcıksın ama ne yapalım katlanacaz Gülümseme Gülümseme Gülümseme  seni çok çok seviyorum canım kardeşim hep mutlu ol hep gül çünkü gülmek ve gıcıklık sana çok yakışıyo Gülümseme

Bu Sene Salonda Tarih Yazalım.. Kupaları Şirketlere Bırakmayalım..Ne Vakıf Ne Eczacı Nede Telekom..Haydi Saldır DİCLEE Sensin Şampiyon..
ufukacik
vole

_U_F_U_K_

« Yanıtla #4 : Kasım 06, 2007, 03:10:50 ÖS »

nice yıllara Murat. herşey ama herşey gönlünce olsun... (Dicle, Dİyarbakırspor, Selime.... )

nice yaşlara, iyi ki doğdun Göz kırpan

Karizmatik Karizmatik Karizmatik

İki kişinin tartışması birbirini sevmediklerini, tartışmaması da sevdiklerini göstermez...

The harder you work, the luckier you get...
esklibero
voley

« Yanıtla #5 : Kasım 07, 2007, 04:09:10 ÖÖ »

abi doum günün kutlu olsun iiki varsın Gülümseme
MuRaT AkDaG
voleybol

Diyarbakırsporluyuz...

« Yanıtla #6 : Kasım 07, 2007, 04:10:46 ÖÖ »

nice yıllara Murat. herşey ama herşey gönlünce olsun... (Dicle, Dİyarbakırspor, Selime.... )

nice yaşlara, iyi ki doğdun Göz kırpan

Karizmatik Karizmatik Karizmatik
[/quoteTşk ederim ufuk temennilerin için çok iyisin selimeli nice yıllara amin  Kahkaha Kahkaha Kahkaha

MuRaT AkDaG
voleybol

Diyarbakırsporluyuz...

« Yanıtla #7 : Kasım 07, 2007, 04:11:16 ÖÖ »

abi doum günün kutlu olsun iiki varsın Gülümseme
Saol weli tşk ederim iyiki sende varsın  Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan

hamdikoc58
Hamdi
Genel Yönetici
voleybol

« Yanıtla #8 : Kasım 07, 2007, 07:16:43 ÖÖ »

nice mutlu yıllara Murat tabi Diyarbakırsporla birlikde Gülümseme

papatya
v
*

papatya

« Yanıtla #9 : Kasım 07, 2007, 08:38:25 ÖÖ »

biraz geç oldu ama Göz kırpan doğum günün kutlu olsun mutlu ,huzurlu  sevdiklerinle nice yıllara...
MuRaT AkDaG
voleybol

Diyarbakırsporluyuz...

« Yanıtla #10 : Kasım 07, 2007, 11:10:10 ÖÖ »

nice mutlu yıllara Murat tabi Diyarbakırsporla birlikde Gülümseme
Hamdi çok tşk ederim düşünmen yeter inşşşş diyarda süper liğe çıkar cellyide unutmayalım  Kahkaha Kahkaha Kahkaha

MuRaT AkDaG
voleybol

Diyarbakırsporluyuz...

« Yanıtla #11 : Kasım 07, 2007, 11:14:37 ÖÖ »

biraz geç oldu ama Göz kırpan doğum günün kutlu olsun mutlu ,huzurlu  sevdiklerinle nice yıllara...
papatya çok incesin yaa düşünmen yeter çok saol cidden çok mutlu oldum  Gülümseme Gülümseme Gülümseme

elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #12 : Kasım 07, 2007, 11:59:05 ÖÖ »

Doğum günü bebesi  Kahkaha bugün dünya önemli bir şey kazandı bir insan doğdu adıda murat oldu Allah dünyada herkese onu tanımayı nasip etmedi onu tanıyanlar çok şanslı kişilerdi aralarından en şanlısı ise elvindi elvin hayatta bu insanı tanıdığı için çok şanslı  olduğunun farkındaydı ... Murat büyüdükçe çevresindeki herkes anlıyorduki ilerde çok kişilikli ve çok iyi birisi olucaktı ve çevresini yanıltmadı kişiliyle her zman öne çıkan bir insan oldu murat'ın bir kardeşi vardı herkes 1 kardeşi olduğunu düşünürken voleyboltr.com/forum sayesinde 2. kardeşini buldu elvinde abisnin olmadığını düşünüyordu ama geçte olsa abisini buldu ...voleyboltr.com/forum'un bana kazandırdığı en önemli şeylerden biride sensin  Göz kırpan
« Son Düzenleme: Haziran 16, 2008, 12:46:21 ÖS Gönderen: elvin_vlybl » Logged
MuRaT AkDaG
voleybol

Diyarbakırsporluyuz...

« Yanıtla #13 : Kasım 07, 2007, 12:46:45 ÖS »

Elvin canım kardeşim benimde 1 kardeşim vardı şimdi 2 tane kardeşim var seni çok çok ama seviyorum umarım bir ömür boyu öyle kalırsın zatende ayrılmamız imkansız hala benle selime senle roni evleneceksiniz daha çok uzun yıllar grşez sen menajer olacan bende antrenör olacam herkese ne kadar iyilik yaptıgını anlatsam kitap olur herkes seni seviyo tüm voleybol camiası yaptığın röpler ortada daha yapacagın bir çok röp var internetin bana kazandırdıgı en büyük kazancım sensin ve öylede kalacan seni çok ama çok seviyorum cnm kardeşim benim için yaptılarını hayatım boyunca unutmayacam umarım hayat bize bi oyun oynarda ayırmaz sitelerin tek kraliçesi elvin  Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme

Lucius
admin
vole

« Yanıtla #14 : Kasım 07, 2007, 02:56:05 ÖS »

mutlu yıllar diyarbakırsporlu, istediğinden daha güzel bir hayatın olur umarım.

i am just a poor misguided fool.
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: