|
|
ahm@
ahm@
voleybol

ahm@
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 06, 2007, 10:56:08 ÖÖ » |
|
Muratcım Elvin benden önce davranmış:D Doğum günün kutlu olsun. Seni gibi birisini tanıdığım için kendimi çok şanslı sayıyorum. Benim için yaptığın şeyleri unutmayacağım. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, nice yıllara... Yakın zamanda istediğin o gelişmede olur inşallah...Allah gönlüne göre versin ( anladın sen onu  ) Tekrardan İyiki Doğdun. Umarım senin için yaptığım resmi de beğenirsin... 
|
|
|
|
|
|
Hiçbir Yıldız Kırık Bir Kalple Parlayamaz...
|
|
|
|
MuRaT AkDaG
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 06, 2007, 11:41:35 ÖÖ » |
|
Muratcım Elvin benden önce davranmış:D Doğum günün kutlu olsun. Seni gibi birisini tanıdığım için kendimi çok şanslı sayıyorum. Benim için yaptığın şeyleri unutmayacağım. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, nice yıllara... Yakın zamanda istediğin o gelişmede olur inşallah...Allah gönlüne göre versin ( anladın sen onu  ) Tekrardan İyiki Doğdun. Umarım senin için yaptığım resmi de beğenirsin...  Tşk ederim ahmetçim gönderdiğin fotolar çok güzeldi emegine ve eline sağlık güzeş dileklerin içinde çok çok saol yine olsa yinr yaparım anladın sen onu umudunu kesme ben hiç kesmedim send kesme
|
|
|
|
|
|
Bu Sene Salonda Tarih Yazalım.. Kupaları Şirketlere Bırakmayalım..Ne Vakıf Ne Eczacı Nede Telekom..Haydi Saldır DİCLEE Sensin Şampiyon..
|
|
|
|
MuRaT AkDaG
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 06, 2007, 11:49:31 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
Bu Sene Salonda Tarih Yazalım.. Kupaları Şirketlere Bırakmayalım..Ne Vakıf Ne Eczacı Nede Telekom..Haydi Saldır DİCLEE Sensin Şampiyon..
|
|
|
ufukacik
vole

_U_F_U_K_
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 06, 2007, 03:10:50 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
İki kişinin tartışması birbirini sevmediklerini, tartışmaması da sevdiklerini göstermez...
The harder you work, the luckier you get...
|
|
|
|
esklibero
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 07, 2007, 04:09:10 ÖÖ » |
|
abi doum günün kutlu olsun iiki varsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MuRaT AkDaG
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 07, 2007, 04:10:46 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MuRaT AkDaG
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 07, 2007, 04:11:16 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
papatya
v

papatya
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 07, 2007, 08:38:25 ÖÖ » |
|
biraz geç oldu ama  doğum günün kutlu olsun mutlu ,huzurlu sevdiklerinle nice yıllara...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MuRaT AkDaG
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 07, 2007, 11:10:10 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MuRaT AkDaG
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 07, 2007, 11:14:37 ÖÖ » |
|
biraz geç oldu ama  doğum günün kutlu olsun mutlu ,huzurlu sevdiklerinle nice yıllara... papatya çok incesin yaa düşünmen yeter çok saol cidden çok mutlu oldum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvin_vlybl
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 07, 2007, 11:59:05 ÖÖ » |
|
Doğum günü bebesi  bugün dünya önemli bir şey kazandı bir insan doğdu adıda murat oldu Allah dünyada herkese onu tanımayı nasip etmedi onu tanıyanlar çok şanslı kişilerdi aralarından en şanlısı ise elvindi elvin hayatta bu insanı tanıdığı için çok şanslı olduğunun farkındaydı ... Murat büyüdükçe çevresindeki herkes anlıyorduki ilerde çok kişilikli ve çok iyi birisi olucaktı ve çevresini yanıltmadı kişiliyle her zman öne çıkan bir insan oldu murat'ın bir kardeşi vardı herkes 1 kardeşi olduğunu düşünürken voleyboltr.com/forum sayesinde 2. kardeşini buldu elvinde abisnin olmadığını düşünüyordu ama geçte olsa abisini buldu ...voleyboltr.com/forum'un bana kazandırdığı en önemli şeylerden biride sensin 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 16, 2008, 12:46:21 ÖS Gönderen: elvin_vlybl »
|
|
|
|
|
|
MuRaT AkDaG
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 07, 2007, 12:46:45 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lucius
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 07, 2007, 02:56:05 ÖS » |
|
mutlu yıllar diyarbakırsporlu, istediğinden daha güzel bir hayatın olur umarım.
|
|
|
|
|
|
i am just a poor misguided fool.
|
|
|
|