Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Fan Bölümlerimizin Amacı ?  (Okunma Sayısı 362 defa)
elvin_vlybl
admin
voleybol

« : Şubat 04, 2008, 05:04:52 ÖÖ »

'Voleybol Oyuncuları Özel Bölümü' adı altında bildiğiniz gibi 10 tane başlığımız var Neslihan Darnel , Seray Altay , Merve Gülaç , Meryem Boz , Ebru Ceylan , Bahar Toksoy , Fatma Yıldırım , Naz Aydemir ve Neşve Büyükbayram diye.

Merak eden üyelerimiz ve ziyaretçilerimiz için bu konuyu açıklamak isterim ;

Aslında Fan bölümü denilince aklımıza Özlem Özçelik , Bahar Mert , Aysun Özbek gibi birçok voleybolcu aklımıza gelir kendini ispatlamış olan tanınan voleybolcular kısaca ama fark ettiğiniz gibi burdaki isimler çok genç voleybolcular. Ama ilk başta Neslihan Darnel fan bölümümüz var Neslihan Darnel'in hayran kitlesinin ne kadar çok olduğunu ve ülkemiz adına ne kadar önemli bir voleybolcu olduğunu hepimiz biliyoruz diğer önemli voleybolcularıda temsilen voleybolcuların özel bölümünün altında ilk başlık olması gerektiğine inanmamdır. Örneğin: Özlem Ablayı voleybolu sevipte onu tanımayan kişi olduğuna inanmam herkes tarafından tanınan takdir edilen bilinen bir kişidir bizim forumumuzda fan bölümlerinde hep genç oyuncuların olmasının nedeni onlarında voleybol severler tarafından tanınması sevilmesi ve gereken önemin verilmesini istememizdir umarım bu uygulama genç oyuncuların tanıtılması yönünde sizlerin tarafından da beğeniliyordur ilerleyen zamanlarda yeni voleybolcular eklenilicek değiştirilicektir şimdiden teşekkürler...

ArArAt
v
*

« Yanıtla #1 : Şubat 05, 2008, 04:07:10 ÖÖ »

Tabii ki fan bölümleri iyi hoş da bu iletişimin tek taraflı kalması daha iyi olacak kanımca. hani  geçen yıl  iller bankası'ndan gülseren miydi güldeniz miydi, bu arkadaşımızın siteye yazacağından  falan filandan bahsediliyordu.  hoşbulduk yazısından  sonra tek satır yazmamıştı. Neden yazmıyor diye sorduğumuzda da '' e çok yoğun'' gibi bence hiçbir anlamı olmayan cevaplar verilmişti.
onlar için ayılıp bayılmasam da başarılı voleybolcuların fan bölümlerinin yazılıp çizilmesini tabii ki destekliyorum ama ikinci bir gülseren (güldeniz de olabilir) vakası  yaşamak  da istemem açıkcası.   
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #2 : Şubat 05, 2008, 06:00:20 ÖÖ »

Eleştirin , yorumların için teşekkür ederim...

İlk başta şunu belirtmek istiyorum GÜLDENİZ ÖNAL gülseren değil  Gülümseme daha adını bile bilmediğiniz bir voleybolcunun siteye bir şey yazması sizin için çok mu önemli merak ettim doğrusu. Asıl konuya gelim o fan bölümlerinde başta hadi geçen seneki gibi olsun bu oyuncularla soru-cevap yapalım demedim(k) ama zaten ordaki 10 voleybolcudan neşve büyükbayram , büşra cansu , fatma yıldırım , meryem boz forumumuza üye özellikle meryem abla boş olduğu zamanlarda ziyaret ettiğini biliyorum her neyse eğer sorularınız olursa o oyunculara hatta bende soru bölümü açmayı düşünüyordum onlarlada konuştuktan sonra konu açarım oraya mesajlarınızı iletirsiniz bende boş oldukları zaman cevap almaya çalışırım.

umarım yardımcı olabilmişimdir...
ArArAt
v
*

« Yanıtla #3 : Şubat 07, 2008, 10:25:01 ÖÖ »

Evet ismini bile bilmiyorum; çünkü Gülseren Önal ismi benim için pek bir şey ifade etmiyor. Daha da evet ismini bile bilmediğim bir voleybolcunun siteye bir şeyler yazmasını önemsiyorum çünkü birileri çıkıp yazacağım derse yazar... Yazmıyorsa yazmasını (demek istediğim soru-cevap değil, aralıklarla da yazabilirdi)  bekleriz. bu güldeniz olmuş gülseren olmuş ne fark eder. Ama işte o ara da ismiyle değil  neden yazmadığıyla  ilgilenmeye başlarım. Profesyonel oyuncuysan senin bir kitlen var ve o kitleyi  doyurmalısın. Hala evet, bunu internet sitesine baştan söylediğin gibi yazarak da yapabilirsin. Yoksa iyi oyuncu var kötü profesyonel var.  İyi oyuncuların isimlerini ekseriyetle  biliyorum kötü profesyonellerin isimleriniyse  unutuyorum.
Her şey için teşekkürler...
ufukacik
vole

_U_F_U_K_

« Yanıtla #4 : Şubat 07, 2008, 03:12:55 ÖS »

Sizce forumda konuşulan voleybolcuların kendi isimleriyle foruma katılmaları doğru mu?

(Bunu üyelere açık bir anket haline getirebilirsiniz isterseniz)

İki kişinin tartışması birbirini sevmediklerini, tartışmaması da sevdiklerini göstermez...

The harder you work, the luckier you get...
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #5 : Şubat 08, 2008, 02:25:13 ÖÖ »

BENCE; burası forum tabiki oyuncular eleştirilicek (düzgün bir şekilde ) , tebrik edilicek örneğin bir oyuncuyu eleştiriceksiniz ama o oyuncu foruma üye sizde bunu biliyorsunuz diye mi eleştirmiceksiniz böyle bir şeyin olmaması gerektiğini düşündüğüm için doğru olan bence bu  Gülümseme
ufukacik
vole

_U_F_U_K_

« Yanıtla #6 : Şubat 08, 2008, 03:59:14 ÖÖ »

BENCE; burası forum tabiki oyuncular eleştirilicek (düzgün bir şekilde ) , tebrik edilicek örneğin bir oyuncuyu eleştiriceksiniz ama o oyuncu foruma üye sizde bunu biliyorsunuz diye mi eleştirmiceksiniz böyle bir şeyin olmaması gerektiğini düşündüğüm için doğru olan bence bu  Gülümseme

Sence doğru olduğunu zaten tahmin ediyorum, ancak genel üye düşüncesini merak ediyorum. Ama "biz kendi doğrumuzdan şaşmayız" derseniz o da sizin bileceğiniz iş.

İki kişinin tartışması birbirini sevmediklerini, tartışmaması da sevdiklerini göstermez...

The harder you work, the luckier you get...
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #7 : Şubat 08, 2008, 04:14:30 ÖÖ »

Öyle bir şey demeyiz tabiki herkesin düşüncesi önemli  Gülümseme
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: