Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ELVİN Doğum Günün Kuıtlu Olsun  (Okunma Sayısı 278 defa)
MuRaT AkDaG
voleybol

Diyarbakırsporluyuz...

« : Ekim 22, 2007, 02:04:47 ÖS »

Arkadaşlar bugün sitemizin admini ve kardeşim ELVİN’nin doğum günü Kardeşimin yeni yaşını kutlar yeni yaşının sana sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.İnş ailenle ve sevdiğin dostlarınla nice seneler geçirmeni dilerim.Herşey gönlünce olsun sen herşeyin en iyisine layıksın hayat mutlak bazı sorunlar çıkaracaktır mutlak hep gülecez diye bi kural yok ama ne kadar hayat kötü olursa olsun sen her zaman gül çünkü senin benim bazı sorunlarımla nasıl ilğilendiğini unutamam herkese nasıl sorduğunu unutmam asla,eğer canın sıkılırsa veya üzülürsen bi araman yeterli olacaktır her zaman yanında olacam canım kardeşim seni çok ama çok seviyorum sen kanatsız bi Meleksin Nice senelere……

Sevgi  ve Saygılarımla

Murat  Akdağ
« Son Düzenleme: Eylül 05, 2008, 11:27:10 ÖÖ Gönderen: elvin_vlybl » Logged

Bu Sene Salonda Tarih Yazalım.. Kupaları Şirketlere Bırakmayalım..Ne Vakıf Ne Eczacı Nede Telekom..Haydi Saldır DİCLEE Sensin Şampiyon..
ufukacik
vole

_U_F_U_K_

« Yanıtla #1 : Ekim 22, 2007, 02:19:42 ÖS »

yeni yaşında da biz voleybolseverlere güzel sürprizler hazırla, bu güzel ortamı muhafaza et...

nice senelere...

iyi ki doğdun Göz kırpan

İki kişinin tartışması birbirini sevmediklerini, tartışmaması da sevdiklerini göstermez...

The harder you work, the luckier you get...
ahm@
ahm@
voleybol

ahm@

« Yanıtla #2 : Ekim 23, 2007, 01:41:57 ÖÖ »

Elvincim doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı nice yıllara...

Murat'a katılmamak elde değil Kanatsız Meleksin sen...iyiki doğdun iyiki senin gibi bir dostla karşılaştım...

Herşey gönlünce olsun...

kendine çok iyi bak... Gülümseme

Hiçbir Yıldız Kırık Bir Kalple Parlayamaz...
esklibero
voley

« Yanıtla #3 : Ekim 23, 2007, 03:33:40 ÖÖ »

elvincik doğum günün kutlu olsun  iiki varsın Kahkaha Gülümseme
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #4 : Ekim 23, 2007, 05:26:22 ÖÖ »

Çooooooooooook teşekkür ederim herkese sizde iyiki varsınız cidden ağlıcam şimdi yani  Gülümseme  çok sağolun  Göz kırpan
hamdikoc58
Hamdi
Genel Yönetici
voleybol

« Yanıtla #5 : Ekim 23, 2007, 05:35:34 ÖÖ »

Elvin yeni haberim oldu kusura bakma Üzgün doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #6 : Ekim 23, 2007, 05:37:56 ÖÖ »

Elvin yeni haberim oldu kusura bakma Üzgün doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

Yok önemli değil nolucak  ,  çok teşekkür ederim
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #7 : Ekim 23, 2007, 06:05:04 ÖÖ »

Arkadaşlar bugün sitemizin admini ve kardeşim ELVİN’nin doğum günü Kardeşimin yeni yaşını kutlar yeni yaşının sana sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.İnş ailenle ve sevdiğin dostlarınla nice seneler geçirmeni dilerim.Herşey gönlünce olsun sen herşeyin en iyisine layıksın hayat mutlak bazı sorunlar çıkaracaktır mutlak hep gülecez diye bi kural yok ama ne kadar hayat kötü olursa olsun sen her zaman gül çünkü senin benim bazı sorunlarımla nasıl ilğilendiğini unutamam herkese nasıl sorduğunu unutmam asla,eğer canın sıkılırsa veya üzülürsen bi araman yeterli olacaktır her zaman yanında olacam canım kardeşim seni çok ama çok seviyorum sen kanatsız bi Meleksin Nice senelere……

Sevgi  ve Saygılarımla

Murat  Akdağ

Biliyorum murat abim her zaman yanımda olduğunu , şuana kadar aldığım en güzel hediye içinde ayrıca sana çok teşekkür ederim merve gülaçın forması için ve tabiki Merve ablaya çoook teşekkür ederim iyiki varsınız  Gülümseme ve ayrıca sabah 5.53 e gönderilmiş mesaj için çok teşekkür ederim  Gülümseme Göz kırpan
papatya
v
*

papatya

« Yanıtla #8 : Ekim 23, 2007, 06:12:04 ÖÖ »

doğum günün kutlu olsun ELVİN mutlu,huzurlu nice yaşlara... Gülümseme
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #9 : Ekim 23, 2007, 06:15:10 ÖÖ »

doğum günün kutlu olsun ELVİN mutlu,huzurlu nice yaşlara... Gülümseme

Çok teşekkür ederim PAPATYA  Gülümseme hepimize mutlu huzurlu nice yaşlar  Gülümseme
Lucius
admin
vole

« Yanıtla #10 : Ekim 24, 2007, 05:23:10 ÖÖ »

mutlu yıllar, röportajların sultanı.isteyebileceğinden bile daha güzel bir hayat dilerim.

i am just a poor misguided fool.
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #11 : Ekim 24, 2007, 05:27:21 ÖÖ »

mutlu yıllar, röportajların sultanı.isteyebileceğinden bile daha güzel bir hayat dilerim.

Röportajların sultanı  Gülümseme çook teşekkür ederim
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: