Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir voleybol filmi  (Okunma Sayısı 144 defa)
ufukacik
vole

_U_F_U_K_

« : Haziran 10, 2008, 11:56:18 ÖÖ »

Bir Voleybol Filmi: All you've got

Phantoms ve Madonnas şampiyonluk mücadelesi veren iki lise takımıdır. Abartılı rekabet ve kıskançlıkları sokaklara kadar taşmıştır. İki takım oyuncuları da, ortak hiçbirşeylerinin olmadığını düşünmektedir. Ama kader onları aynı takımda buluşturmuştur ve artık şampiyon olmak için takım olmak zorundadırlar. Ve zamanla farkederler ki... (neyse anlatmayayım daha fazla)

MTV studios yapımı drama, 2006'da izleyiciyle buluştu. Voleybolla ilgili ufak hatalar içeren film, sportmenliğin önemi ve gerekliliğiyle ilgili güzel mesajlar veriyor.

Yapım olarak kaliteli diyemem, ancak voleybolla ilgilenenler izlediklerine pişman olmazlar diye düşünüyorum.

İki kişinin tartışması birbirini sevmediklerini, tartışmaması da sevdiklerini göstermez...

The harder you work, the luckier you get...
ahm@
ahm@
voleybol

ahm@

« Yanıtla #1 : Haziran 11, 2008, 08:19:05 ÖÖ »

valla Ufuk o kadar film seyrettim ama buna rastlamamıştım paylaşımın için saol Gülümseme ...

Hiçbir Yıldız Kırık Bir Kalple Parlayamaz...
ufukacik
vole

_U_F_U_K_

« Yanıtla #2 : Haziran 11, 2008, 09:32:59 ÖÖ »

valla Ufuk o kadar film seyrettim ama buna rastlamamıştım paylaşımın için saol Gülümseme ...

Valla Ahmet zaten çok popüler olmuş bi film değil, voleybolla ilgilenmeyen biri için berbat bi film hatta...

Eğer olur da altyazısını bulursan bana da yolla

İki kişinin tartışması birbirini sevmediklerini, tartışmaması da sevdiklerini göstermez...

hamdikoc58
Hamdi
Genel Yönetici
voleybol

« Yanıtla #3 : Haziran 12, 2008, 12:34:25 ÖS »

filmi bulamadım ama ingilizce altyazısını buldum aşağıdaki linkden indirebilirsin Ufuk
http://www.turkcealtyazi.org/tt0458465/

ufukacik
vole

_U_F_U_K_

« Yanıtla #4 : Haziran 12, 2008, 01:38:06 ÖS »

filmi bulamadım ama ingilizce altyazısını buldum aşağıdaki linkden indirebilirsin Ufuk
http://www.turkcealtyazi.org/tt0458465/

Teşekkürler, ama ingilizce altyazısını neden yapmışlar ki, film zaten ingilizce. Gerçi yine de ingilizce yazıyı anlamak, konuşmayı anlamaktan çok daha kolay.

İzledim ben filmi ama ingilizcem tamamını anlamaya kafi gelmedi, bir de ingilizce altyazıyla izleyeyim. Türkçe altyazısı da olsa güzel olurdu ama ben de bulamadım. Sağlık olsun, bu saatten sonra da yapmazlar heralde.

İlgilendiğin için teşekkürler.

elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #5 : Haziran 13, 2008, 03:35:03 ÖÖ »

Filmi çok merak ettim , Türkçe alt yazılı olsa güzel olurdu neyse artık  Gülümseme paylaşımın için teşekkürler...
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: