Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: "Hedefimiz 100. yılda şampiyonluk"  (Okunma Sayısı 874 defa)
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #15 : Şubat 25, 2007, 11:44:06 ÖÖ »

bence fb nin genelde şampiyon olmasını zor bulunmasını nedeni voleybolda vgs ve eczacıbaşı bi isimi yapmış ve her sene bu takımların şampiyon olması bekleniyor bi gs li olarak ben artık kabul ettim başkalarınında kabul etmesi lazım fenerbahçe bayanlar voleybolda gayet ii oyuncularıda çok ii hemde tecrübeli oyuncuları o yüzden ben fb olmazsa şampiyon şaşırırım Gülümseme
crazybetül_1907
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Mart 10, 2007, 02:08:54 ÖÖ »

bence fb nin genelde şampiyon olmasını zor bulunmasını nedeni voleybolda vgs ve eczacıbaşı bi isimi yapmış ve her sene bu takımların şampiyon olması bekleniyor bi gs li olarak ben artık kabul ettim başkalarınında kabul etmesi lazım fenerbahçe bayanlar voleybolda gayet ii oyuncularıda çok ii hemde tecrübeli oyuncuları o yüzden ben fb olmazsa şampiyon şaşırırım Gülümseme

Vay vay vay, Elvincim senden bu sözleri duymak çok güsel..İşte boşuna demeişler körler (bakar körlerde) görmesede yıldızlar hep vardır diye..Bunu bir gs linin sölemesi ve gerçeği görmesi ayrı bi haz veriyo,..şampiyon olamasak bile bunu duymak güsell Kahkaha
yusa
v
*

« Yanıtla #17 : Mart 13, 2007, 06:13:10 ÖÖ »

Futbolda iyi oyuncuları yokmu Kızgın Yada sizin oyuncular çok mu iyi Kızgın anladın sen onuuu Dil çıkaran
ablacım voleybolu çok istiyorum
,
Crazybetül_1907
v
*

« Yanıtla #18 : Mart 19, 2007, 02:46:50 ÖÖ »

Futbolda iyi oyuncuları yokmu Kızgın Yada sizin oyuncular çok mu iyi Kızgın anladın sen onuuu Dil çıkaran
ablacım voleybolu çok istiyorum
,

İstediğini başarırsın umarım yusa Göz kırpan mutlu kal fenerli kal
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: