Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: "Hedefimiz 100. yılda şampiyonluk"  (Okunma Sayısı 876 defa)
hamdikoc58
Hamdi
Genel Yönetici
voleybol

« : Şubat 02, 2007, 11:30:07 ÖÖ »

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Adnan Kıstak, son transferlerle kadrolarının güçlendiğini belirterek, ''Tüm branşlarda olduğu gibi, hedefimiz 100. yılımızda şampiyonluğa ulaşmaktır'' dedi..
Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı'nın başarısı için kulüp yöneticilerinin büyük özverilerde bulunduğunu ifade eden Adnan Kıstak, sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
''Oyuncu ve teknik ekip olarak biz de bunun bilincindeyiz. İlk bölümün son 3 maçına geldik. Şimdiye kadar oynadığımız 9 maçın 8'ini kazandık. Son transferlerle kadromuzu güçlendirdik. ABD Milli Takımı'nın liberosu Nicole Davis ve Bulgaristan Milli Takımı'nın smaçörlerinden Radosveta Teneva'yı renklerimize katarak, takımımızın eksik yerlerini de kapatmış olduk. Bundan sonraki amacımız ilk 4'e kalıp, finallerde gerçek hedefimiz için mücadele etmek olacak. 8'li yarı final grubunun çok zorlu geçeceğini tahmin ediyorum. Bu nedenle taraftarımıza ve bize büyük görev düşüyor. Tribünlere gelerek bizi destekleyen taraftarlarımızın sayısı her geçen gün artıyor. Yönetim, taraftar ve biz bir bütün olarak bu zorlu etabı aşacağız.''

tatlıcadı
vole

« Yanıtla #1 : Şubat 04, 2007, 02:20:33 ÖÖ »

bence olamazlar..

Deli KızıM uYaN ..!!

Vazgeçtim bu dünyadan , tek ölüm paklar beni..
merwe
v
*

« Yanıtla #2 : Şubat 19, 2007, 05:14:20 ÖÖ »

BENCEDE OLMSLAR Karizmatik
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #3 : Şubat 19, 2007, 05:44:16 ÖÖ »

olabilirler Gülümseme
crazybetul_1907
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Şubat 20, 2007, 07:21:45 ÖÖ »

Olmaması için hiç bi neden yok Sırıtan İstedikten sonra olur..En azından 4 lü final turnuvasına kesin kalırlar bencee Sırıtan
tatlıcadı
vole

« Yanıtla #5 : Şubat 20, 2007, 07:58:56 ÖÖ »

bence olamayacaklar...çok fazla şanslarını zorlamasınlar...

Deli KızıM uYaN ..!!

Vazgeçtim bu dünyadan , tek ölüm paklar beni..
gencperi_17
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Şubat 22, 2007, 12:22:21 ÖÖ »

Fb dörtlü finale kalacaktır...bu kadroyla şampion bi olacaktır...
crazybetul_1907
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Şubat 22, 2007, 12:59:24 ÖÖ »

bence olamayacaklar...çok fazla şanslarını zorlamasınlar...
Tamam sana göre biz şampiyon olamayız peki sizmi olacaksınız Kahkaha Eğer fenerbahçe o kadroyla  geçensene Şampiyonlar liginde son 4e kalan vakıfbankı yeniyor..Geçen sene aynı şekilde ligde son 4e kalan Beşiktaşı yeniyorsa ve grubunu lider bitirdiyse ve şuanda hala liderse ben orda biraz düşünülmesi gerektiğini savunuyorum...Tesadüf yada acemi şansıda değil bu, 100. yıl coşkusu,çalışmak ve istemek ..Ama bazıları her branşta bize etiketi basmış şikeciler hileciler bilmem neyciler..Şampiyon olamasa bile bu takım 4lü finale kalır... Göz kırpan Sende tv den seyredersin Göz kırpan
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #8 : Şubat 22, 2007, 05:58:13 ÖÖ »

fenerbahçe bence sadece futbolda şikeci Kahkaha  voleybolda öle olduğuna inanmıyorum çünkü gerçekten süper oyuncuları var
crazybetul_1907
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Şubat 23, 2007, 06:37:15 ÖÖ »

Futbolda iyi oyuncuları yokmu Kızgın Yada sizin oyuncular çok mu iyi Kızgın anladın sen onuuu Dil çıkaran
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #10 : Şubat 23, 2007, 06:44:17 ÖÖ »

şike yap yap paraları götür ondan sonra oyuncu al ne güzel valla Kahkaha  tabi ii bizim oyuncularımız  arda gibi genç yıldızmı var ümit karan gibi forvte kimde var mondragon gibi kaleci  bizim oyuncularımız çok ünlü olmayabilir(genelide ünlü Kahkaha)  biz yürekle oynuyoruz tek farkımızda bu Kahkaha
crazybetul_1907
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Şubat 23, 2007, 07:58:38 ÖÖ »

Yaaa nesli_fan konuşturma beni şim yaa Kızgın Paranız olsa şikenin alasını yaprsınız ama yok malesef Kahkaha Evet bencede Mondragon çok ünlü özelikle efes cup taki feyenord maçında orta sahadan yedi golden sonra dahada ünlü oldu...Hey hooijdonk um beee..hala fenerlii Kahkaha
« Son Düzenleme: Şubat 23, 2007, 08:09:54 ÖÖ Gönderen: nesli_fan » Logged
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #12 : Şubat 23, 2007, 08:02:25 ÖÖ »

Yaaa nesli_fan konuşturma beni şim yaa Kızgın Paranız olsa şikenin alasını yaprsınız ama yok malesef Kahkaha Evet bencede Mondragon çok ünlü özelikle efes cup taki feyenord maçında orta sahadan yedi golden sonra dahada ünlü oldu...Hey hooijdonk um beee..hala fenerlii Kahkaha

konuşma zorlamı konuşturuyorum Kahkaha Kahkaha  fenerde çok ünlü pendik maçından sonra Kahkaha Kahkaha
« Son Düzenleme: Şubat 23, 2007, 08:10:13 ÖÖ Gönderen: nesli_fan » Logged
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #13 : Şubat 23, 2007, 01:46:35 ÖS »

neyse bu konuyu kapatalım crazybetul_1907 burası voleybol forumu birden kendimi kaptırmışım Kahkaha kusura bakmayın

herkese ii forumlar Gülümseme
ArArAt
v
*

« Yanıtla #14 : Şubat 25, 2007, 11:33:50 ÖÖ »

Fenerbahçe,  vakıfbank'tan da eczacıbaşı'ndan da çok çok daha iyi bir takım. öyle ki  -belki abartı olarak gelebilir bazılarına ama ben buna fazlasıyla inanıyorum -  fenerbahçe'nin maçı kazanma olasılığı  sadece fenerbahçe ile ilgili bir durumdur. şöyle ki bu olasılık  rakibin performansında ziyade fenerbahçenin o gün nasıl olduğu, kalitesini sahaya yansıtıp yansıtamadığı ile ilgilidir. işte fb-vakıfbank, fb-eczacıbaşı maçları işte fb-iller bankası maçı...
bir ikinci konu da psikilojik baskı. fenerbahçe  yönetimi, taraftarı 100. yılda her branşta şampiyonluk sloganını ne kadar fazla dillendirirse, maçlara katılımı ne kadar fazla sayıda taraftarla, yönetici ile tutarsa rakipler üzerinde o denli baskı oluşturabiliyor.
bana kalırsa sarı lacivertli takımın muhtemel şampiyonluğu son derece doğal karşılanacaktır ve galatasaraylısından vakıfbank sempatizanına herkes bu haklı şampiyonluğun haklılığını özümseyecektir. ama yine de açık kapı bırakalım ve bekleyip görelim  Gülümseme
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: