Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Vakıfbank - Fenerbahçe: 3-0  (Okunma Sayısı 156 defa)
hamdikoc58
Hamdi
Genel Yönetici
voleybol

« : Nisan 16, 2007, 06:38:19 ÖÖ »

Bayanlar Voleybol 1. Ligi Final Grubu'nda Vakıfbank Güneş Sigorta, ev sahibi olduğu maçta Fenerbahçe'yi net bir skorla yenmeyi başardı: 3-0. İstanbul Haldun Alagaş Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın setlerini Vakıfbank Güneş Sigorta 25-23, 25-15 ve 26-24'lük skorlarla kazandı.

elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #1 : Nisan 16, 2007, 06:42:32 ÖÖ »

böle bi sonuç beklemiyodum birincilik için oynayan bi takımın 3-0 kaybetmesi güzel bişey deil vgsyi gerçekten tebrik ederim ama fb dörtlü finallerde gücünü belli edicek buna eminim
gencperi_17
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Nisan 16, 2007, 09:36:38 ÖÖ »

Bu sonuca gerçekten çooook şaşırdım  Şaşırmış Şaşırmış  ama FB final fourda kendine yakışna skorlar alacağına eminim VGS 'yi tebrik ederim ben dahil olmak üzere FB'lilere geçmiş olsun diyorum .futbolla pek alakam yoktur 1-0 yenildik pek takmadım ama voleybolda yenilmek hiç hoş değil hemde 3-0  Masum neyse FB toparlanacaktır umarım... Kararsız
ArArAt
v
*

« Yanıtla #3 : Nisan 16, 2007, 10:02:56 ÖS »

burada maçın ilk teknik molasına 1-8'lik skorla girildiğini de belirtirsek  VGS'nin yaptığı iş biraz daha değer kazanır sanırım. fakat pek ölçüt alınmayacak bir durum gibi geliyor bana. fenerbahçe hala kapasite olarak VGS'den çok  daha iyi bir takım ve şu maç 4'lü finallerde olsaydı böyle olmazdı gerçekten.bu da var.
ahm@
ahm@
voleybol

ahm@

« Yanıtla #4 : Nisan 18, 2007, 04:16:09 ÖÖ »

Vgs deki bu atağın devamını bekliyorum. İleride daha da iyi olur inş....

Hiçbir Yıldız Kırık Bir Kalple Parlayamaz...
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: