Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Uslu'dan Halkbank'a öfke  (Okunma Sayısı 128 defa)
tatlıcadı
vole

« : Nisan 14, 2007, 11:05:05 ÖS »

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, Dörtlü Final’de yaşanan olaylara sert tepki göstererek, şöyle konuştu: "Fenerbahçe Spor Kulübü, sadece Fenerbahçe’ye değil Türk sporuna hizmet ve destek için var. Eskişehir’deki olaylar, spor adına bir yüz karasıdır. Bizim ödediğimiz vergilerle kurulan ve spor yapan devlet kurumu, amigoların desteği ile Fenerbahçe’nin 100. yıl şampiyonluğuna engel olma çabası içindeydi.

Halkbank Kulübü’nün bizim verdiğimiz vergilerle tuttuğu amigolar sahayı koltuk yağmuruna tuttular. Bu olay, şunu bir kez daha göstermiştir ki, devlet ve belediyeler yarışmacı sporlardan ellerini çekmelidir. Bir kez daha altını çiziyorum, Fenerbahçe sadece Fenerbahçe’nin değil, Türk sporunun başarısı için kurulmuştur. Biz, bu bilinçle çalışıyoruz" dedi.

Deli KızıM uYaN ..!!

Vazgeçtim bu dünyadan , tek ölüm paklar beni..
ArArAt
v
*

« Yanıtla #1 : Nisan 15, 2007, 12:19:20 ÖÖ »

Tabii ki yapılanlar  asla tasvip edilemez ;  ama Mahmut Uslu her zamanki gibi konuyu başka yönlere çekmeyi başarmış.
Orda bu olayları çıkartanların Halkbank'ı destekliyor ya da destekler gibi görünmek dışında  Halkbank'la doğrudan doğruya ilgisi var mıdır acaba?
 Mahmut Uslu demiş ki ; ''Eskişehir’deki olaylar, spor adına bir yüz karasıdır.'' Bu adamlar sporu sadece voleybol-yüzme-basketboldan ibaret sanıyorlar  galiba. Kendi yönetimleri sırasında bazı futbol maçlarından nasıl organize bir  çalışma(!) içine girdiklerini yazmaya gerek yoktur herhalde. Aaa  ama futbolda yapılırsa mübah  voleybolda yapılırsa spor adına yüz karası.
Mahmut Uslu demiş ki : ''Devlet ve belediyeler yarışmacı sporlardan ellerini çekmelidir.'' Bana kalırsa da üç büyük takım diğer branşlardan ellerini çekmelidir. Uzun uzadıya yazmaya gerek yok, onların olduğu her yerde sporun ruhuna aykırı bir kaos ortamı yaratılıyor. Ayrıca maçlara gelen futbol seyircisinden apartılmış taraftar grupları da çok can sıkıcı.
Mahmut Bey'in türk sporunun  başarısı için çalıştıklarına dair  bilincine gelince,  40'ına merdiven dayamış Ukraynalıları getirip apar topar  Türk vatandaşı yapıp  Türk sporuna katkıdan bahsediliyorsa bilemeyeceğim; fakat bütün üst düzey sporcuların ''bir şekilde'' Fenerbahçe'ye kazandırılması konusunda, o sporcuların daha önce kimlerin desteğiyle ayakta kaldıklarını göz önüne alırsa belediyelere takındığı tutum konusunda belki daha sağlıklı bir yorumda bulunabilir...
adasu
v
*

« Yanıtla #2 : Nisan 15, 2007, 11:05:42 ÖS »

DEVLET VE BELEDİYELER YARIŞMACI SPORLARDAN ELLERİNİ ÇEKMELİDİR... Bu nasıl bir cümledir çözemedim arkadaşlar. Devlet ve Belediyeler spor branşlarından ellerini çekecekler bu mümkün değildir. O zaman şu mu olacak ? Sadece büyük kulüpler kalacak ve maçlar İstanbul, İzmir, Ankara vs. illerde oynanacak. Peki yıllardır Büyük takımlara alt yapılarından sporcu yetiştiren ve Anadolu da emek verilerek bugünlere kadar getirilen takımlar ve oyuncular ne olacak. Devlet kurumlarına el çektir, Belediyelere el çektir... Yarın öbür gün birisi de kalkıp kulüplere el çektirin, zaten onlar her branşta var derse nolacak peki... Salon sporlarında çıkan olaylar tasvip edilemez o ayrı bir konu zaten tasvip te etmiyoruz. Ama salon sporları özellikle de voleybol futbol maçlarına, salon da futbol sahasına benzemez. Siz bugün belediye kulüplerini ve devlet kulüplerine bu branştan el çektirirseniz alt yapıları çökertirsiniz. Çünkü kulüplerin futbol dışında ki branşlara ayırdığı bütçeler bellidir. Neyse uzatmaya gerek yok. Ben sadece bu cümleye takılmıştım. Veeeee kesinlikle böyle bir cümleye katılmıyorum. Büyük kulüpler kadrolarına bakmalı ve devlet ve belediye altyapılarından gelen oyuncularla gurur duymalıdırlar.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: