Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Neslihan durdurulamıyor!  (Okunma Sayısı 192 defa)
hamdikoc58
Hamdi
Genel Yönetici
voleybol

« : Nisan 24, 2007, 04:16:30 ÖÖ »

İspanya Bayanlar 1. Voleybol Ligi'nde, tek Türk voleybolcu olan Neslihan Demir Darnel'in takımı Spar Tenerife, ligde namağlup olarak finale yükselmeyi başardı. Takımı adına 20 sayı kaydeden Neslihan, gruplardaki son hafta maçlarında en fazla sayı kaydeden oyuncu olarak ön plana çıktı.
İkişer grup halinde oynanan play off maçlarında A grubunda yer alan Spar Tenerife Marichal, grubundaki son maçını Kanarya Adaları derbisi niteliği taşıyan C.V Gran Canaria Hotel Cantur'a karşı oynadı. Spar Tenerife'nin 3-0 kazandığı maçın yıldızı Neslihan oldu.

Takımı adına 20 sayı kaydeden Neslihan, gruplardaki son hafta maçlarında en fazla sayı kaydeden oyuncu olarak ön plana çıktı. Türk voleybolcu, SFV'de haftanın en iyi ilk 6'sında da yer aldı.

SFV'de namağlup olarak ligi tamamlayan ve play off maçlarında da yenilgi almayan Spar Tenerife, şampiyonluk için finalde Grupo 2002 Murcia ile karşılaşacak. Sezon boyunca iki takımın karşılıklı oynadığı maçlarda ligde 2 kez Spar Tenerife, Kraliçe Kupası'nda ise bir defa Grupo 2002 galip gelmişti. 5 maç üzerinden oynanacak final maçları 27-29 Nisan, 4-5-9 Mayıs tarihlerinde yapılırken, ilk 2 maçı Spar Tenerife evinde oynayacak.
-alıntı-
« Son Düzenleme: Nisan 25, 2007, 01:19:19 ÖÖ Gönderen: hamdikoc58 » Logged

elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #1 : Nisan 24, 2007, 06:05:15 ÖÖ »

neslinin olduğu takımın namağlup finale yükselmesine şaşırmadım çünkü geçen senede vgs namağlup final four'a yükselmişdi nesliyi anlatmaya gerek bile yok o Türkiye'nin gururu Gülümseme Gülümseme  nesliyle ilgili paylaşımın için çook teşekkür ederim... Gülümseme
gencperi_17
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Nisan 24, 2007, 08:23:46 ÖÖ »

neslinin olduğu takımın namağlup finale yükselmesine şaşırmadım çünkü geçen senede vgs namağlup final four'a yükselmişdi nesliyi anlatmaya gerek bile yok o Türkiye'nin gururu Gülümseme Gülümseme  nesliyle ilgili paylaşımın için çook teşekkür ederim... Gülümseme

valla nesli_fan söylenecek laf bırakmamış.bende hiç şaşaırmadım Nesli bunu hep yapıyor.aksi durumda şaşırırdık ama o da imkansız gözüküyor.. Sırıtan Neslihan şüphesiz Türkiye'nin gururu.onla her zaman gurur duyduk duyuyoruz duyacağız..FOR EVER NESLİHAN  Öpücük

paylaşım için teşekkürler...
ahm@
ahm@
voleybol

ahm@

« Yanıtla #3 : Nisan 24, 2007, 12:49:10 ÖS »

Bu haberi bende sabah okudum çok sevindim... Böyle devam et Neslihan Abla harikasın...

En Büyük Neslihan...

Hiçbir Yıldız Kırık Bir Kalple Parlayamaz...
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: