Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Amatör Ligten haberler  (Okunma Sayısı 140 defa)
Voleybolcu
v
*

« : Nisan 13, 2007, 06:34:09 ÖÖ »

İzmir Amatör Küme 2. Tur maçları başladı

Erkeklerde ;

A Grubundan :1.Arkas ,  2.Bergama Belediye ,  3. Karagücü  4.Sen Joseph.
B Grubundan :1.Tevfik Fikret Lisesi , 2.Ege Üniversitesi  3.Denizgücü 4.Bayındırlık ve İskan

İlk gün maçlarında , Tevfik Fikret Lisesi , Karagücü takımına 3-2 yenilirken
Sen Joseph Ege Üniversitesini 3-1 le mağlup etti...2.Gün karşılaşmalarında Bayındırlık ve İskan takımı Bergama belediyesine 3-0 , Denizgücü de Arkas'a aynı skorla yenildi.Dün oynanan maçlarda Bayındırlık ve İskan Denizgücünü 3-1 le geçerken Sen Joseph Tevfil Fikreti aynı skorla mağlup etmeyi başardı...

Bugun tek maç var B grubunu lider tamamlayan Tevfik Fikret Lisesi , aynı grupta ikinci olarak çıkan Ege Üniversitesi ile oynayacak...

Seyrettiğim kadarıyla maçlarda 6 oyuncu gözüme çarptı

-Tevfik Fikret Lisesinden Orta oyuncuları 1 numara
-Sen  Joseph'ten Pasör çaprazı 9 numara
-Arkas'ta Köşelerden 12 ve 7 numara
-Bayındırlıkta orta oyuncu 4 numara
ve yine Tevfik Fikret Lisesi'nin pasörü 12 numara şu an için iyi gördüğüm ve gelecek vaad eden oyuncular...

Ayrıca Bayındırlık ve İskan takımının Liberosu 17 numara ilginç bir şekilde Sola kayarak smaç vurmakta.Kıyaslamak gerekirse ; Milli oyuncumuz Aysun'un yaptığı kayarak vuruşları ters yöne doğru yapıyor...O kadar maç izledim bu vuruşu ilk defa görüyorum....Ama pek başarılı olduğu söylenemez Gülümseme

İzmir'li arkadaslara ve Amatör ligi takip edenler için bu başlığı açtım umarım sorun olmamıştır
« Son Düzenleme: Aralık 19, 2008, 10:38:49 ÖÖ Gönderen: Voleybolcu » Logged
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #1 : Nisan 13, 2007, 06:39:58 ÖÖ »

izmirlide deilim amatör ligide takip etmiyorum ama kesinlikle sorun olmaz voleybolla ilgili her bilgiyi her maçın sonucunu öğrenmekten mutluluk duyarım Gülümseme Göz kırpan paylaşımın için teşekkürler
Voleybolcu
v
*

« Yanıtla #2 : Nisan 13, 2007, 06:43:08 ÖÖ »

izmirlide deilim amatör ligide takip etmiyorum ama kesinlikle sorun olmaz voleybolla ilgili her bilgiyi her maçın sonucunu öğrenmekten mutluluk duyarım Gülümseme Göz kırpan paylaşımın için teşekkürler

Teşekkür ederim o zaman  Gülümseme
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: