Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Tayyibe Haneef-Park Eczacıbaşında  (Okunma Sayısı 236 defa)
MuRaT AkDaG
voleybol

Diyarbakırsporluyuz...

« : Ekim 31, 2007, 12:27:47 ÖS »

Eczacı sona yaklaştı haneef kesin olarak eczacıbaşında hayırlı olsun tüm eczacıbaşı camiasına ve taraftarına resmi açıklama 1 haftaya kadar yapılır.Bu transfer çok iyi olacak eczacıbaşına  ama haneef transferi bitti artık resmi açıklama bekliyoz ama bu açıklama sadece formalite artık başta ben olmak üzere:)) tüm eczacıbaşı camiasına hayırlı olsun

Bu Sene Salonda Tarih Yazalım.. Kupaları Şirketlere Bırakmayalım..Ne Vakıf Ne Eczacı Nede Telekom..Haydi Saldır DİCLEE Sensin Şampiyon..
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #1 : Ekim 31, 2007, 12:32:37 ÖS »

Hayırlı olsun ecz ya ve haneef'e  Gülümseme Türkiyeye kaliteli voleybolcuların gelmesi hem Türk voleybolu açısından iyi hem de diğer takımlar açısından çünkü ne kadar kaliteli oyuncu ligimizde oynarsa diğer transferlerin gerçekleşmesi o kadar kolay olur ama tabi yabancı olsun ünlü olsun dememeliyiz genç birçok iyi voleybolcularımız var özellikle diğer takımlara göre bence ecz'nın genç takımı çok iyi altyapıyada bi o kadar önem verirsek Türk voleybolu istediğimiz noktaya yavaş yavaş gelir ...  Gülümseme
esklibero
voley

« Yanıtla #2 : Ekim 31, 2007, 12:39:07 ÖS »

bncede  türk volebolu haketti yere gelio ayrıca   haneef  çok ii bi transfer hatta en ii transferlerden bnce   inş kaliteli maçlar izletir bize Gülümseme
MuRaT AkDaG
voleybol

Diyarbakırsporluyuz...

« Yanıtla #3 : Kasım 15, 2007, 01:53:15 ÖS »

Haneef in 18 kasım yani pazar türkiyede olacağı söyleniyor inş gelirde eczacıya hemen uyum sağlar

Bu Sene Salonda Tarih Yazalım.. Kupaları Şirketlere Bırakmayalım..Ne Vakıf Ne Eczacı Nede Telekom..Haydi Saldır DİCLEE Sensin Şampiyon..
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #4 : Kasım 16, 2007, 07:00:43 ÖÖ »

Ecz takıma uyum sağlamış oyuncuları gönderiyor yani ilk 6 vermiyor o yüzden uyum sağlıyıp sağlamamak onlar için önemli olduğunu düşünmüyorum  Sustum Sustum Sustum Kararsız  ne diyelim kendisine ve takımına yeni sezonda başarılar dilerim  Göz kırpan
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: