Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ŞAMPİYON ECZACIBAŞI...  (Okunma Sayısı 337 defa)
ahm@
ahm@
voleybol

ahm@

« : Mayıs 05, 2007, 02:17:58 ÖS »

Bu iş bu kadar...Son iki maça gerek kalmadan Eczacıbaşı şampiyyonluğunu ilan etti.
Dyo Karşıyaka'nın Fenerbahçe'yi sürpriz bir şekilde yenmesi Eczacıbaşı'nın iki maç önceden şampiyonluğunu ilan etmesini sağladı.

Tüm takım heyetini kutlarım...Tebrikler Eczacı...

Hiçbir Yıldız Kırık Bir Kalple Parlayamaz...
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #1 : Mayıs 06, 2007, 11:59:21 ÖÖ »

Eczacıbaşını öncelikle tebrik ederim fb kendi kendine şampiyonluğu bıraktığını düşünüyorm ligde dicle üni maçında yaptığı hata belkide dörtlü finale yarım puan önde girmesini engelledi dörtlü final maçının 1. etabında ecz yenebilicek güçte olmasına rağmen yenememesi son umutları olan karşıyaka maçında 3-1 yenilmesi ama bunların yanında ecz nın her maçını ciddiye alması ve gerçekten çok ii oynaması şampiyonluğu getirdi  bu şampiyonluğu gerçekten hakkettikler  Gülümseme
« Son Düzenleme: Eylül 09, 2007, 10:33:19 ÖÖ Gönderen: nesli_fan(elvin) » Logged
fuji merve
v
*

« Yanıtla #2 : Mayıs 07, 2007, 07:23:48 ÖÖ »

sampiyon eczaci ben fujinin bi hayranııyım 7. adam olarak her zaman oyuna girıo vee dafansi ile takımı toparlıo cok büükm bi katkısı var gokceni ilk periyotta oynadiği mac için bida ktluorum tebrikler kızlar bravo mervee  Gülümseme
porthes
v
*

« Yanıtla #3 : Mayıs 08, 2007, 12:01:15 ÖS »

Eczacıbaşının oyununu izlerken gerçekten eğleniyordum.Şampiyonluğu hakettiğini düşünüyorum

Naz Aydemir Hayranları Web Sitesi
Sitemize Radyo Açıyoruz.
Lütfen Kulak Verin

http://www.nazaydemir.tr.cx
damla
v
*

« Yanıtla #4 : Haziran 18, 2007, 08:42:20 ÖÖ »

bence orda  NATALIA HANIKOGLU süper oynuyo...takım toptan çok iyi..şampiyonluğu hak ediyolar... Göz kırpan
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #5 : Haziran 18, 2007, 09:02:18 ÖÖ »

natalia hanikoğlu şuanda dinemo moskovoda  Gülümseme takım toptan ii haklısın Gülümseme
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: