Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: NAZ  (Okunma Sayısı 1594 defa)
ahm@
ahm@
voleybol

ahm@

« Yanıtla #15 : Şubat 20, 2007, 03:39:51 ÖÖ »

Arkadaşlar yorumum yanlış anlaşıldı ben şuan Türkiye ligindeki en iyi pasördür diyorum. Bahar abla şuanda Türk Milli takımında 1 numaradır Göz kırpan

Hiçbir Yıldız Kırık Bir Kalple Parlayamaz...
crazybetul_1907
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Şubat 20, 2007, 07:38:52 ÖÖ »

Neslihan dan sonra beğendiğim 2. bayan voleybolcu Masum
dicele_üni.den_sedat
v
*

« Yanıtla #17 : Şubat 22, 2007, 06:37:09 ÖÖ »

hakkını yamiyelim bahar en iyilerden

ECZACIBAŞI HAYRANI_NAZ AYDEMİR TUTKULUSU
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #18 : Mart 21, 2007, 06:18:04 ÖÖ »

naz'a biraz önyargılıydım havalı olduğunu fln düşünüyodum ama öle deilmiş gerçekten Gülümseme Gülümseme
ahm@
ahm@
voleybol

ahm@

« Yanıtla #19 : Mart 22, 2007, 07:25:50 ÖÖ »

naz'a biraz önyargılıydım havalı olduğunu fln düşünüyodum ama öle deilmiş gerçekten Gülümseme Gülümseme
Ben havalı biri olduğunu düşünmüyordum ve hatta kendisiyle de konuştum, kesinlikle  öyle biri değil...

petek
v
*

« Yanıtla #20 : Nisan 02, 2007, 09:02:24 ÖÖ »

naz gerçekten takdir edilecek birisin başarılarının devamını diliyorum ve sen bence geleceğin NESLİHAN DEMİR*isin Öpücük
ahm@
ahm@
voleybol

ahm@

« Yanıtla #21 : Nisan 08, 2007, 11:12:10 ÖS »

bu kız çok kötü oynuyormuş:D zorla eğitmişler ..

Buna katılmıyorum. Çünkü bir insanın kendisinde birşeyler yoksa dışardan istediğin kadar eğitmeye çalış öğret, böyle bir başarı elde edilmez. Yanlış bilmiyorsam kendisi başta voleybolu sevmezmiş bir kez çalışmalara katılmış ondan sonra bu oyun hoşuna gitmiş ve böylece voleybola başlamış...

elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #22 : Nisan 22, 2007, 11:37:18 ÖS »

naz gerçekten takdir edilecek birisin başarılarının devamını diliyorum ve sen bence geleceğin NESLİHAN DEMİR*isin Öpücük

naz'ın geleceğin NESLİHAN DEMİR'i olması zor çünkü naz pasör neslihan smaçör Gülümseme sporcu yönündn diyosan hırs,başarı vs  fikrine saygı duyarım ama ben öle düşünmüyorum ii bi pasör olabilir ama bi neslihan olamaz bide bunu genel olarak sölüyorum herkes naz naz diyo ondan ii o kdr genç yıldız varki ör:iler bankasından meryem boz
tuğba_58
v
*

« Yanıtla #23 : Aralık 28, 2007, 06:26:52 ÖÖ »

arkadaşlar öncelikle şunu belirtmeliyim ki ben koyu bir NAZ hayranıyım... Kendisinin ne kadar yetenekli olduğunu söylememe gerek yok çünkü herkes görüyor ne kadar  yetenekli olduğunu..
 maç içerisindeki sempatik tavırlarıyla , yaptığı güzel sayılarla (blok,ikinci topları kullanma,savunma vs.)hayranlarının gönlünü kazandığını söylemeliyim :)ayrıca önceden smaçörlük yapmasının da ona çok şey kattığını da dile getirmeliyim.. Göz kırpan

islam_can_99@windowsl.com
v
*

« Yanıtla #24 : Mart 15, 2008, 05:00:59 ÖÖ »

naz abla seni çok seviyorum.naz abla seni görmeyi çok isterdim.naz abla sana burdan kucak dolusu selam ve sevgiler yolluyorum.sen eczacıbaşının gülüsün.hep seni destekleyecez güzel kız. başarılar dilerim..
v
*

« Yanıtla #25 : Mart 19, 2008, 12:23:39 ÖS »

naz abla dünyada en iyi pasörcü.benim istediğim için ya eczacıbaşı ya da dicle üniversitesi şampiyon olmasını istiyorum...
v
*

« Yanıtla #26 : Mart 19, 2008, 12:26:58 ÖS »

inşallah ya eczacıbaşı yada dicle hade sizlerden kupalar bekliyoruz.... Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan    vakıf ve telekom larının pabuçlarını dama attın.... eczacıbaşı ve dicle siz bizim herşeyimizsiniz. Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: