Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Eczacıbaşı’na İtalyan Teknik Direktör!!!  (Okunma Sayısı 210 defa)
ahm@
ahm@
voleybol

ahm@

« : Mayıs 18, 2007, 04:10:25 ÖS »

Türk bayan voleybolunun şampiyonluk rekortmeni Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün Teknik Direktörlüğü’ne, İtalya’da önemli kulüplerle çalışmış ve başarılarla dolu bir kariyere sahip İtalyan Giuseppe Cuccarini getirildi.

Eczacıbaşı Spor Kulübü ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllığına anlaşan Giuseppe Cuccarini, “Eczacıbaşı İtalya ve Avrupa’da oldukça iyi tanınan bir Kulüp ve çok başarılı bir voleybol tarihine sahip. Yakın bir zamanda Avrupa’nın en iyi voleybol takımılarından biri olacağına inanıyorum ve bunu başarmak için çalışacağız. İlk yurt dışı deneyimimi Türkiye’de ve Türkiye’nin en önemli Kulübü Eczacıbaşı’nda yaşayacak olmaktan büyük bir heyecan ve mutluluk duyuyorum” dedi. Cuccarini, Eczacıbaşı ile Avrupa’da büyük başarılara imza atmayı hedeflediğini söyledi.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Menajeri Selcan Teoman da, sözleşme süresi dolan Brezilyalı teknik direktör Motta ile son derece başarılı bir dönem geçirdiklerini belirterek, “Genç bir kadroyla iki senedir şampiyon olmamızda ve yeni bir nesil kazanmamızda emeği çok büyük. Önümüzdeki sezondan itibaren de yolumuza, İtalya’da çok önemli kulüplerle ve oyuncularla çalışmış, başarılı bir kariyere sahip Giuseppe Cuccarini ile devam edeceğiz. Başarılı bir dönem geçireceğimize inanıyorum” dedi.

Hiçbir Yıldız Kırık Bir Kalple Parlayamaz...
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #1 : Mayıs 19, 2007, 02:25:39 ÖÖ »

şaşırdım biraz şampiyon yapmış bi hocayı bırakmalarına ama bi bildikleri vardır mutlaka yeni sezonda başarılar dilerim eczacıbaşına  Gülümseme Göz kırpan
MuRaT AkDaG
voleybol

Diyarbakırsporluyuz...

« Yanıtla #2 : Mayıs 19, 2007, 02:31:15 ÖÖ »

şaşırdım biraz şampiyon yapmış bi hocayı bırakmalarına ama bi bildikleri vardır mutlaka yeni sezonda başarılar dilerim eczacıbaşına  Gülümseme Göz kırpan
nesli fan motta kendisi gitmek istemiş ailevi nedenlerinden dolayı

Bu Sene Salonda Tarih Yazalım.. Kupaları Şirketlere Bırakmayalım..Ne Vakıf Ne Eczacı Nede Telekom..Haydi Saldır DİCLEE Sensin Şampiyon..
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #3 : Mayıs 19, 2007, 02:32:47 ÖÖ »

nesli fan motta kendisi gitmek istemiş ailevi nedenlerinden dolayı

anladım saol bilgi verdiğin için  Gülümseme Göz kırpan
ahm@
ahm@
voleybol

ahm@

« Yanıtla #4 : Mayıs 19, 2007, 02:35:13 ÖÖ »

Bunu bilmiyordum...İnşallah aynı başarıyı yakalar Eczacıbaşı...

Hiçbir Yıldız Kırık Bir Kalple Parlayamaz...
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: