Anket
Soru: eczacıbaşı novaradan  başarıyla ayrılacak mı?  (Oylama kapandı: Şubat 22, 2008, 04:59:44 ÖÖ)
eczacıbaşı yener - 2 (66.7%)
novara yener - 0 (0%)
hiçbi fikrim yok - 1 (33.3%)
Toplam oy: 3

Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: eczacıbaşı novara karşısında  (Okunma Sayısı 384 defa)
arkasci
vol
**

« : Şubat 12, 2008, 04:59:44 ÖÖ »

evet sizce eczacıbaşı novara deplasmanından nasıl ayrılacak üst tura çıkabilecekmi?
ufukacik
vole

_U_F_U_K_

« Yanıtla #1 : Şubat 12, 2008, 08:41:52 ÖÖ »

maç TRT3 ve Eurosport2'den canlı. 21.30'da.

İki kişinin tartışması birbirini sevmediklerini, tartışmaması da sevdiklerini göstermez...

The harder you work, the luckier you get...
arkasci
vol
**

« Yanıtla #2 : Şubat 12, 2008, 10:03:23 ÖÖ »

hayır aslında maçı canlı göstercekler gibi gözüküyor ancak değil maç 23:15de trt 3 den banttan yayınlanacak ve tabikide europosrtu olanlar izleyecek ben ve benim gibiler izleyemeyecek  arkasdaşlar skorunu nereden ögrencez yazarmısınız
« Son Düzenleme: Şubat 12, 2008, 10:05:20 ÖÖ Gönderen: arkasci » Logged
ahm@
ahm@
voleybol

ahm@

« Yanıtla #3 : Şubat 12, 2008, 11:25:38 ÖÖ »

Bence tahmin ettiğiniz gibi olmayacak şuan da TRT-3 normal yayınını yapmaya başladı yani 21.30 da maçı yayınlayacaklar...

ayrıca maçı canlı skor olarakta www.cev.lu/livescore adresinden takip edebilirsiniz...

Hiçbir Yıldız Kırık Bir Kalple Parlayamaz...
ahm@
ahm@
voleybol

ahm@

« Yanıtla #4 : Şubat 12, 2008, 03:06:28 ÖS »

Asystel NOVARA 3 - 0 Eczacibasi Zentiva ISTANBUL

İlk set o kadar gelip de seti vermek büyük şanssızlık diye düşünüyorum. Tayyiba güzel manşet alıyor, bir de manşet aldığı kadar güzel hücum etse tamam. Esra'yı maç boyunca durgun gördüm son 2-3 haftadır da öyle. Bir ara pasör değişikliğine gitti koçumuz o hataların nedeni de Naz değildi bence. 2-3 hücum eli boş döndü diye pasör çıkartılmamalı. Nancy sakat idi ve süper bir oyun sergiledi. Sonuç itibariyle hala hatalarımız var, basit hatalarımız umarım o hataları gideririz. istanbul'daki maç çok zorlu geçecek. Vesna'da yakında tekrar sahalara döner inş. yokluğu hissediliyor.
Rövanş için umut var...Haydi Eczacı rövanşı al...

Hiçbir Yıldız Kırık Bir Kalple Parlayamaz...
ufukacik
vole

_U_F_U_K_

« Yanıtla #5 : Şubat 12, 2008, 03:50:23 ÖS »

kötü manşet=köşelere yıkılmış oyun.

köşede tayyiba=ölmeyen top

ölmeyen top=3-0

İki kişinin tartışması birbirini sevmediklerini, tartışmaması da sevdiklerini göstermez...

elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #6 : Şubat 13, 2008, 07:34:21 ÖÖ »

Maçı izlemedim neden izlemediğimide bilmiyorum  Gülümseme

İlk setin çok zorlu geçtiği belli eczacı ilk seti alabilseydi diğer setler daha farklı olabilirdi novara takımını tebrik ederim...
arkasci
vol
**

« Yanıtla #7 : Şubat 13, 2008, 09:58:40 ÖÖ »

evet haneef fazla top öldüremedi ancak nancy nin oyunu beni çok umutlandırdı ve turu eczacıbaşı zora soktu gerçekten
en azından 1 set alması gerekirdi ama hakemlerde novara çok karar verdiler özellikle ilk setin son sayılarında set bize gelmişti fileye temas gibi şeyler çıktı çok ama novaranın yaptığını saymamışlardı ve alanımıza çok müdahale vardı ancak hiç birşey söylemediler osmakroviçin bu kadar etkili olacağını hiç sanmıyordum  1 seti tek başına aldı skowronskada 18 sayıyla büyük katkı yaptı fark ettiyseniz skowronska önünde tayyibe haneef varken hep blok out yaptırdı işi artık çözmüştü ben istatistik tuttuğum için 11 topunu blok out yaptır 1 servis 2 blok sayısı ve net smacı ise sadece 4 dü biz ise sürekli sahanın içine vurmak istedik bundan dolayıda bloklara takıldık vesnanın yokluğunu çok çektik vesna nın eczacıbaşı için ne kadar önemli olduğunu herkes daha iyi anlamıştır  ancak 2 settte antrenör neden nazı çıkardı anlamadım ondan dolayıda sedanın kötü paslarından settende koptuk  şimdi ise işimiz oldukça zor ist.3-0 net skor yetmeyecek 3 setteki aldığımız ve verdiğim sayılar önem kazanacak 3-0 skor yakalarsak bu üç setin farkınında 13 ü geçmesini bekleyeceğiz yani eczacıbaşı artık geçemeyecek diyebiliriz.
arkasci
vol
**

« Yanıtla #8 : Şubat 17, 2008, 03:17:23 ÖÖ »

arkadaşlar çoğunlukla nerede vakif geçiriyorsunuz(site var ise mesaj atabilirsiniz) ben buraya geliyorum kimse yok
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #9 : Şubat 17, 2008, 12:37:20 ÖS »

kimse birbirini beklemiyor forumda böyle bir şey yok zaten ahm@ gelsede şu konuya mesaj atsa diye ahm@ gelir mesaj atıcaksa atar sonra ben cevap atıcaksam atarım  Gülümseme  ahm@ seni ölesine örnek verdim kusura bakma aklıma sen geldin  Kahkaha
ufukacik
vole

_U_F_U_K_

« Yanıtla #10 : Şubat 20, 2008, 05:19:11 ÖS »

Eczacıbaşı-Zentiva´nın tur atlama savaşı

Eczacıbaşı-Zentiva A Bayan Voleybol Takımı, Türkiye Ligi´ndeki ilk devreyi bitirirken, Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarına devam ediyor. Grup maçlarını büyük başarıyla geçen birinci play-off´da İtalya Takımı Asystel Novara ile eşleşen ve ilk maçını İtalya´da kaybeden Eczacıbaşı-Zentiva, maçın rövanşını almak istiyor. Eldar Zulfugarov (Azerbaycan), Silvian Lungu (Romanya) hakem ikilisinin yöneteceği rövanş maçı, 21 Şubat 2008 Perşembe günü, saat 17:00´de, Eczacıbaşı Spor Salonu´nda yapılacak. TRT 2´den, 16:55´ten itibaren canlı olarak yayımlanacak maç, http://www.cev.lu (Live Score) internet adresinden de sayı sayı takip edilebilecek.

Asystel Novara´nın şampiyonanın iddialı takımlarından biri olduğunu belirten Eczacıbaşı Zentiva Takımı Teknik Direktörü Giuseppe Cuccarini, "Rakibimiz; Natasa Osmokrovic, Sanja Popovic (Hırvatistan), Lindsey Berg, Oganna Nnamani (Amerika), Valeska Santos Menezes (Brezilya), Katarzyna Ewa Dolata (Polonya) olmak üzere, aynı zamanda ülkelerinin milli takımlarının da önemli oyuncuları olan altı yabancı oyuncuya ve İtalya ulusal takımının başarılı ve etkili oyuncuları Paola Cardullo, Paola Paggi ve Sara Anzanello´ya sahip güçlü bir takım. İlk maçı kaybederek turu zora soktuk, ancak matematiksel olarak ikinci playoff´a kalma şansımız devam ediyor. Yıllardır Avrupa arenasında Türkiye´yi en iyi şekilde temsil eden Takımımız´ın tur atlamasını çok istiyoruz. Taraftarlarımızla bu mücadeleyi hep birlikte vermek istiyor ve tüm voleybol severleri Takımımız´ı desteklemeye bekliyoruz" dedi.

Eczacıbaşı-Zentiva´nın, bu turu (12 takımlı play-off) geçmesi durumunda, altı takımlı play-off grubundaki rakibi; RC Cannes (Fransa)-Volero Zürih (İsviçre) eşleşmesinin galibi olacak.

Seyirci desteğinin büyük önem taşıdığı ve tur atlama savaşının verileceği maça, Eczacıbaşı-Zentiva taraftarlarını, büyük heyecana ortak olmaya davet ediyoruz.

http://www.eczacibasisporkulubu.org.tr/

İtalya'da bu maçla ilgili yayınlanan haber için TIKLAYIN

ufukacik
vole

_U_F_U_K_

« Yanıtla #11 : Şubat 21, 2008, 06:11:09 ÖS »

Akıl almaz bir oyuncu değişikliğiyle 7-8'den 8-18'e giden ve 25-13 gibi komik bir skorla kaybedilen bir set.

Sonrasında kazanılan anlamsız 3 set.

Hücum gücü ve blok etkinliği nedeniyle alınan, ancak hala %30'larda dolaşan ve bu maçta hiç blok sayısı olmayan 2 metrelik Tayyiba.

Yazık...

elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #12 : Şubat 22, 2008, 06:50:14 ÖÖ »

Haneef niye geldi onu daha anlayamadım ve eminim birçok kişide anlayamadı  Gülümseme   bu arada 'ufuacik' imzanı okurken aklıma birçok şey geldi daha önceki fikir uyuşmazlıkları ama çok doğru bir söz katılıyorum  Gülümseme Göz kırpan
ufukacik
vole

_U_F_U_K_

« Yanıtla #13 : Şubat 22, 2008, 07:12:17 ÖÖ »

"İki kişinin tartışması birbirini sevmediklerini, tartışmaması da sevdiklerini göstermez..."

Evet, bence de bu sözü çerçeveletip forumların tepesine çivilemek lazım Gülümseme
Kimse aynı şeyleri düşünüp, aynı yorumlamak zorunda değil, önemli olan farklı düşünceleri kişilik çatışması olarak algılamamak. Sürekli muhalif olunan konularla karşılaşılsa bile Kahkaha

elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #14 : Şubat 22, 2008, 07:17:13 ÖÖ »

Evet aynen katılıyorum 'ufukacik' bu konuda da sürekli birbirimize katılıcaz sanırım bir farklılık olsun zaten dimi  Gülümseme
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: