Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Eczacı Kendi Evinde Coştu!!!  (Okunma Sayısı 330 defa)
ahm@
ahm@
voleybol

ahm@

« : Şubat 02, 2008, 02:15:22 ÖS »

Eczacıbaşı Zentiva:3 - İller Bankası:0
Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde Eczacıbaşı Zentiva kendi evinde İller Bankası'nı 3-0 yendi...

ECZACIBAŞI ZENTIVA: 3 - ANKARA İLLER BANKASI: 0

Salon: Eczacıbaşı

Hakemler: Bülent Kırmızı xx, Suat Carlı xx

Eczacıbaşı Zentiva: Esra xxx, Büşra xxx, Neriman xx, Tayyiba xxx, Inessa xxx, Naz xxx (Gülden xx, Gökçen xx, Merve xx, Seda xx)

Ankara İller Bankası: Xeniya xx, Zoryana x, Merve xx, Meryem x, Güldeniz x, Natalia x (Pınar xx, Elif xx, Tuğçe x, Gökçe x)

Setler: ( 25-16, 25-11, 25-13 )

Hiçbir Yıldız Kırık Bir Kalple Parlayamaz...
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #1 : Şubat 03, 2008, 02:12:15 ÖÖ »

Setlerden anlaşılıyor ki kolay bir maç olmuş eczacıbaşı adına her iki takımın oyuncularını tebrik ederim eczacı zor bir maç öncesi moral bulmuş perşembe günü ankarada telekom ile maçları öncesi perşembe günü haber böyle olucak sanıyorum 'Eczacı Deplasmanda Üzüldü'   Gülümseme
ufukacik
vole

_U_F_U_K_

« Yanıtla #2 : Şubat 03, 2008, 06:03:59 ÖÖ »

Setlerden anlaşılıyor ki kolay bir maç olmuş eczacıbaşı adına her iki takımın oyuncularını tebrik ederim eczacı zor bir maç öncesi moral bulmuş perşembe günü ankarada telekom ile maçları öncesi perşembe günü haber böyle olucak sanıyorum 'Eczacı Deplasmanda Üzüldü'   Gülümseme

Eczacıbaşı'nın zor bir dönemde olduğu kesin, çok eksiği var, ve de deplasmanda oynayacak. Telekom da CL'de çok iyi maçlar çıkardı. Yani ibreler telekomdan yana. Ama bu maçların sonucu pek tahmin edilemez. Bekleyip göreceğiz.

İki kişinin tartışması birbirini sevmediklerini, tartışmaması da sevdiklerini göstermez...

The harder you work, the luckier you get...
böcük
v
*

« Yanıtla #3 : Şubat 03, 2008, 06:55:36 ÖÖ »

eczacıbası kesinlıkle bu macı kazanıcakk!!!mac cok zor gecıcek ama sonuc eczacıbası lehine olacaktır Dil çıkaran

18 yaş altı milli takım  hoptek şov (gerçi milli takım oynamaya basladıkları anda bitiyo ama neyse)...hopteği bilmeyenler kesin izlesin:D-_-(cok zevklidir bu oynu oynayınca rahatlıyosunn:D
http://www.youtube.com/watch?v=2xD9YBdrYfM
http://www.youtube.com/watch?v=ZBrIJv9sKlo
:Dkop evladım kop -bck
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #4 : Şubat 03, 2008, 07:02:52 ÖÖ »

Katılıyorum 'ufukacik' , sana katılmıyorum ama 'böcük' bu kadar emin konuşma bence lehine mi olur alehine mi bide maç ankarada  Gülümseme
ahm@
ahm@
voleybol

ahm@

« Yanıtla #5 : Şubat 03, 2008, 03:35:24 ÖS »

kim kazanırsa kazansın bence çok güzel bir maç izleyeceğiz:)

Hiçbir Yıldız Kırık Bir Kalple Parlayamaz...
böcük
v
*

« Yanıtla #6 : Şubat 08, 2008, 03:28:14 ÖÖ »

demiştimmm:D  2-3

18 yaş altı milli takım  hoptek şov (gerçi milli takım oynamaya basladıkları anda bitiyo ama neyse)...hopteği bilmeyenler kesin izlesin:D-_-(cok zevklidir bu oynu oynayınca rahatlıyosunn:D
http://www.youtube.com/watch?v=2xD9YBdrYfM
http://www.youtube.com/watch?v=ZBrIJv9sKlo
:Dkop evladım kop -bck
pasörler prensesi
v
*

« Yanıtla #7 : Temmuz 18, 2008, 02:31:40 ÖÖ »

mrb  ben edirne nin bir köyünde oturuyorum ama valeybolu çok sevip oynuyorum gelçi yaşım küçük ama en büyük hayalim bir valeybolcuyla konuşmam ve valeybolcu olmam imkanım yok ama bir takımın alt yapısında oynamak isterdim. bana yardım cı olur sanız sevinirim özellikle güldene bayılıyorum bem pasör mevkini oynuyorum okulda fakat güldeni çooook seviyorum Gülümseme :-*eczacıbaşınıda severek maçlarını izleyip favori takımmım diyorum...
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #8 : Temmuz 18, 2008, 08:13:56 ÖÖ »

Aramıza hoş geldin , bizde vOleybolu çok seviyoruz.  Gülümseme Umarım hayaline bir gün ulaşırsın. Tekrar hoş geldin.  Gülümseme
pandora
v
*

voleybolu seviorumm...

« Yanıtla #9 : Temmuz 18, 2008, 02:57:29 ÖS »

slm bnde voleybolcuym ve yenı uye oldm herkse mrb.. cnm hıc bıse ımkansz dııldır umıtsızlıge kapılma.. Gülümseme

hayattn zevk almak isteyen voleybol oynasın:)
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: