Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: 50.Yılın Şampiyonu  (Okunma Sayısı 312 defa)
ufukacik
vole

_U_F_U_K_

« : Mayıs 05, 2008, 01:46:24 ÖS »

50.YILIN ŞAMPİYONU ECZACIBAŞI ZENTİVA

Eczacıbaşı Zentiva, finaldeki rakibi Fenerbahçe Acıbadem'i son maçta 3-0 yenerek seriyi 3-0'a taşıdı ve şapiyonluğunu ilan etti. Böylece Eczacıbaşı, şampiyonluk sayısını 27'ye çıkardı.

Oyunculara verilen ödüller şöyle:

En değerli oyuncu (MVP): Taismary Aguero (Türk Telekom)
En skorer oyuncu: Nancy Metcalf (Eczacıbaşı Zentiva)
En iyi smaçör: Nancy Metcalf (Eczacıbaşı Zentiva)
En iyi blokör: Ayşe Gökçen Denkel (Eczacıbaşı Zentiva)
En iyi libero: Valeriya Korotenko (Fenerbahçe Acıbadem)
En iyi pasör: Pelin Çelik (Fenerbahçe Acıbadem)

Şampiyonluk seremonisi Fenerbahçe taraftarının baskısı altında oldu-bitti'ye getirildi. Aceleyle bitirilen tören sırasında en iyi pasör ödülünü alan Pelin, tavırlarıyla tepki topladı. Ayrıca Fb Tv yorumcusu Aylin Üstündağ'a da yaptığı hareket hoş karşılanmadı. Eczacıbaşı Zentiva'yı kutluyor, bizlere bu güzel anları yaşattığı için teşekkür ediyorum.

İki kişinin tartışması birbirini sevmediklerini, tartışmaması da sevdiklerini göstermez...

The harder you work, the luckier you get...
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #1 : Mayıs 06, 2008, 10:42:18 ÖÖ »

Eczacıbaşı voleybol takımının tüm oyuncularını teknik heyeti yönetimi ve eczacıbaşını destekleyen tüm voleybolseverleri tebrik ederim.   Gülümseme

Final serisindeki maçlar fenerbahçenin acemi hareketleri buna karşı eczacının tecrübesiyle geçti bence ilk maçta kaybeden fenerbahçe kesinlikle alması gereken kendi evinde iki maçın ikisinide setlerin başında önde giderken hep aynı şekilde maçları verdi eczacıbaşı ise bazı setlerde çok üstün oynamasada geriden gelip maçları çevirmesini bildi buda eczacılı oyuncuların tecrübesinden kaynaklanıyor seyirci baskısında rağmen kupayı almasını bildi.

Verilen ödüllere gelince ; Pelin Çelik'in aldığı en iyi pasör ve Gökçen Denkel'in aldığı en iyi blokör ödülleri anlayamadım. Pelin Çelik beğenmediğim bir pasör ve final serisinde takıma bir katkısı olduğuna inanmıyorum böyle maçlar oynamışken nasıl bu ödüle layık gördüler bilemiyorum ve ayrıca yaptığı o hareket bir sporcuya yakışmadı bir kişi eleştirebilir doğru ya da yanlış sana göre ama o onun düşüncesidir tepki verebilirsin yanlış olduğunu düşünüyorsan ama bu hareketi yapamazsın!!! yaparsanda O DA SENİN SPORCULUK ANLAYIŞINDIR  Göz kırpan En iyi pasör ödülünü Naz Aydemir almalıydı bence.
ufukacik
vole

_U_F_U_K_

« Yanıtla #2 : Mayıs 06, 2008, 11:04:33 ÖÖ »

Final serisi son maçının son setinin son 10 dk'sı (12-14'ten sonrası):

İzlemek için tıklayın.

İki kişinin tartışması birbirini sevmediklerini, tartışmaması da sevdiklerini göstermez...

ufukacik
vole

_U_F_U_K_

« Yanıtla #3 : Mayıs 07, 2008, 06:15:53 ÖÖ »

Orjinal boy için lütfen resme tıklayınız.

ahm@
ahm@
voleybol

ahm@

« Yanıtla #4 : Mayıs 07, 2008, 02:47:39 ÖS »

Öncelikle Elvin sana katılıyorum en iyi pasör Naz'ın olmalıydı. Pelin'e hiç yakıştıramadım doğrusu duyunca da üzüldüm böyle bir şeyin olmasına. Ödül alamn bir pasör bunu nasıl yapar?
Naz harikasın, doğru yoldasın ve daha iyi yerlerde olacaksın:)
Ve Ufukcum resim süper olmuş, ellerine sağlık...GülümsemeGülümsemeGülümseme heryer sessiz sakin biz de böyle kutlayalım:)
« Son Düzenleme: Mayıs 07, 2008, 02:50:12 ÖS Gönderen: ahm@ » Logged

Hiçbir Yıldız Kırık Bir Kalple Parlayamaz...
ufukacik
vole

_U_F_U_K_

« Yanıtla #5 : Mayıs 08, 2008, 02:07:36 ÖS »

Öncelikle Elvin sana katılıyorum en iyi pasör Naz'ın olmalıydı. Pelin'e hiç yakıştıramadım doğrusu duyunca da üzüldüm böyle bir şeyin olmasına. Ödül alamn bir pasör bunu nasıl yapar?
Naz harikasın, doğru yoldasın ve daha iyi yerlerde olacaksın:)
Ve Ufukcum resim süper olmuş, ellerine sağlık...GülümsemeGülümsemeGülümseme heryer sessiz sakin biz de böyle kutlayalım:)

Teşekkürler Ahmet, beğendiğine sevindim.

Bu arada Naz'ın sitesinde Eczacıbaşı Zantiva'nın şampiyonluk maçından ve kutlamalarından özel fotoğraflar var, bakmadan geçmeyin derim Kahkaha

www.nazaydemir.com

b_m_b
v
*

« Yanıtla #6 : Mayıs 09, 2008, 05:05:30 ÖÖ »

yaaaaaaaaabiraz hata var en iyi pasör naz yani az kaldı kabim duruyodu Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #7 : Mayıs 09, 2008, 08:49:01 ÖÖ »

Hatalar hep var  Gülümseme
bdrgl:)
voley

« Yanıtla #8 : Mayıs 09, 2008, 09:06:14 ÖÖ »

eczacıbaşını kutluyorummmm:)  bu arada pelin naptı biri söleyebilir mi:Ney

'bEdRiGuL'
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #9 : Mayıs 09, 2008, 09:12:01 ÖÖ »

En iyi pasör ödülünü aldıktan sonra kendisini eleştiren fb tv sunucusu Aylin Üstündağ'a el hareketi.
elifbed
v
*

« Yanıtla #10 : Mayıs 10, 2008, 03:48:43 ÖÖ »

pelin ile ankara vakıfta oynarken ayrıca tokatta ortaokullar türkiye finallerinde karşılaşmıştık ozamanlarda da da filenin gerisinde hep havalı kendini beğenmiş tavırları vardı.Ama bu kadarını beklemezdim.Bu kadar yıl tecrübesi olmasına rağmen bence naz aydemir ona çoktan yetişti ve geçiyor bile aralarında sanırım sekiz yaş fark var.son olarakta şunu söylemek istiyorum sporcu kendisini sahada hareketleri ve tavırlarıyla zaten gösteriyor.Fazla söyliyecek söz yok.
bdrgl:)
voley

« Yanıtla #11 : Mayıs 11, 2008, 06:08:08 ÖÖ »

çok ayıp etmiş...sporcu hem saha içi hem saha dışı hareketleriyle herkese örnek olmalı..çok yanlış yapmışş

'bEdRiGuL'
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #12 : Mayıs 12, 2008, 08:13:52 ÖÖ »

Sporculuk anlayışı bu kadarmış  Gülümseme
MuRaT AkDaG
voleybol

Diyarbakırsporluyuz...

« Yanıtla #13 : Mayıs 15, 2008, 03:08:14 ÖS »

Bira geç olsada tbr ederim eczacıbaşını oyuncularını ve teknik ekibini

Bu Sene Salonda Tarih Yazalım.. Kupaları Şirketlere Bırakmayalım..Ne Vakıf Ne Eczacı Nede Telekom..Haydi Saldır DİCLEE Sensin Şampiyon..
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: