Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: volkan güç  (Okunma Sayısı 1915 defa)
elvin_vlybl
admin
voleybol

« : Şubat 22, 2007, 09:03:30 ÖÖ »

Öncelikle Kendinizi Kısaca Tanıtır mısınız? Voleybola Nasıl Başladınız?
16.07.1980 Adana doğumluyum. 1994 yılında Adana Sasa kulübünde voleybola başladım. 3 yıl boyunca bu kulüpte Yıldız, Genç ve A Takımlarda oynadım.

Sizce Voleybolda Kulüpler Alt Yapılara Gereken Önemi Gösteriyorlarmı?
Ülkemizde son yıllarda eskiye oranla daha fazla alt yapı çalışmaları yapılmaktadır. Son zamanlarda ülkemizde voleybolda kazanılan başarılardan dolayı gençlerimiz voleybol’a daha çok yönelmeye başlamışlardır. Federasyonumuz bu konuda daha çok yatırım yapmaktadır. İlerki yıllarda yapılan bu faaliyetlerin karşılığı alınacaktır.

Kendinize Örnek Olarak Aldığınız Bir Voleybolcu Varmı? Neden?
Voleybol’a ilk başladığım zamanlar Erkan TOĞAN’ı çok beğeniyordum. Stili ve tekniği gözüme hoş görünüyordu.

Alt Yapıdayken Adana Sasa Takımında Oynuyordunuz. Adana’dan İstanbul’a Gelişinizi ve Kat Ettiğiniz Mesafeleri Anlatırmısınız
Öncelikle Voleybol’a sevdiğim için başladım. İlerleyen zamanlarda beni eğiten Mehmet Vurat ve Nurettin Hayta teşvikleriyle İstanbul’da Arçelik Kulübüne geldim. Adanada aldığım alt yapı eğitiminden sonra İstanbul’da Arçelik Kulübünde profesyonel spor yaşantıma başladım. Yıldız, Genç ve A Milli takımlar seviyesinde toplam 130 kere Milli oldum. Arçelikten sonra bu sene itibari ile Fenerbahçe Spor Kulübünde aktif spor yaşantımı sürdürmekteyim.

Volkan GÜÇ’ün Önümüzdeki Yıl Hedefleri Neler?
Fenerbahçe ile 100. Yılında şampiyonluk yaşamak ve önümüzdeki 3 yıl içinde spor yaşantımız Avrupada devam ettirmeyi hedefliyorum.

Sitemiz Hakkındaki Görüşleriniz Neler?
Site yeni olduğu halde çok başarılı. İlerki yıllarda dahada çok ses getireceğine inanıyorum ve başarılarınızın devamını dilerim

---alıntı---
« Son Düzenleme: Eylül 14, 2007, 02:04:06 ÖÖ Gönderen: nesli_fan(elvin) » Logged
tatlıcadı
vole

« Yanıtla #1 : Şubat 22, 2007, 10:23:25 ÖÖ »

ve başarılarınızın ??  gerisi eksik kalmış Kahkaha

emeğine sağlık cnmcım

Deli KızıM uYaN ..!!

Vazgeçtim bu dünyadan , tek ölüm paklar beni..
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #2 : Şubat 22, 2007, 11:34:47 ÖÖ »

tam yazıyodum birden entera bastım öle oldu Kahkaha sonra düzeltim ama...

önemli deil Gülümseme Göz kırpan
file
v
*

« Yanıtla #3 : Şubat 23, 2007, 08:52:03 ÖÖ »

gerçekten çok iyi sporcu.smaçlarını kimse tutamaz bide takım ateşlendi mi artık önünde negel yok demektir.ayrıca o da bir yabancı takımda oynayabilir neden olmasın Göz kırpan
ArArAt
v
*

« Yanıtla #4 : Şubat 25, 2007, 01:33:00 ÖS »

fenerbahçeli taraftarların volkan'a tepkileri iyiden iyiye sıkmaya başladı yalnız. tabii kendisi bunu kendisi için  olumlu bir atmosfere dönüştürebiliyor ; fakat biz tarafsızlar için  halkbank maçlarını izlemek bir işkence halini aldı.
en alakasız maçlarda bile 3-5 fenerli -birbirini çekiyor mu artık nedir-  toplanıp ''satılmış volkan, Allah belanı versin volkan.''  nedir bu ya?  en sonunda bunlarla kavga edicez tv'lere çıkıcaz mazaallah. sonra efendim futboldaki şiddet tribünlere yansıdı hede hödö Gülümseme
volkan'ın göbek bağını fenerbahçe kesmedi,  kendi maçında tepkini koyarsın fakat böyle her maçta  her maçta komik olmaya başladı. hadi, volkan'a başarılar diliyorum Gülümseme
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: