Evet, geçtiğimiz hafta kötü geçti sizin için, önce Vakıfbank ardından Beşiktaş, biraz anlatır mısın nasıldı maçlar?
Vakıfbank maçında oldukça iyi mücadele ettik, taktiğimizi uyguladık oyun boyunca ama biraz hakkımız yendi bence. Beşiktaş maçına gelince taktiğimizi çok iyi uygulayamadığımızı düşünüyorum ayrıca setlerin 20. sayılarından sonra basit hatalar yaptık ve bu da bize maçı kaybettirdi.
Hiç ailelerinizden maça gelen oluyor mu?
Ankaralı arkadaşlarımızın aileleri tabii ki maçlarımıza geliyor ve destek veriyor. Ankara dışından olanlar ise ancak aileleri onları ziyarete geldiğinde ailelerini tribünde görebiliyor. Tabii deplasmanlara gittiğimizde de ailelerimiz bizlere destek verme fırsatı bulabiliyor. Mesela benim ailem İzmir deplasmanlarını dört gözle bekliyor:)
Sinem bir ara Eczacıbaşı’ndaydın nasıldı o dönem?
2 sezon oynadım Eczacıbaşı’nda. İyi, kötü, güzel günler yaşadım. Bana voleybol adına iyi şeyler kattığına inanıyorum.
Antrenman dışında Ankara’da nasıl vakit geçiriyorsun?
Açıkçası Ankara’da yapılacak çok fazla sosyal aktivite yok genelde alışveriş merkezlerinde zaman geçiriyorum. Antrenmanlar dışında sıkılmıyorsam en büyük sebebi erkek arkadaşımdır.
Birde şuan final grubu başladığı için ikimizde oldukça zorlu maçlar oynuyoruz onun maçlarını izlemekten büyük zevk alıyorum.
Seni bir maça çıkarken en çok ne motive eder?
Maçlara çıkmadan önce kafa olarak hazırlanmış olmamız gerek. Zaten bende kafa olarak en iyi şekilde kendimi hazırlarım ve motive olurum birde dua okumadan asla oyuna başlamam bununda motivasyonumu artırdığını düşünüyorum. Takım arkadaşlarımın hal ve hareketleri de motivasyonumu etkiler. Hırslı ve birbirimize destek vererek oynadığımızda motivasyonum sürekli yüksek kalır.
Peki en çok ne demoralize eder?
Maça çıkarken genelde hiçbir şey moralimi bozmaz ama belki maç basında ısınırken sakatlanmak (Allah korusun) olabilir! Onun dışında beni en çok istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadığımız, taktiği uygulayamadığımız anlar demoralize ediyor.
Kendini 3 kelimede anlat desem?
Soğukkanlı, hırslı ve pozitif.
İlerde voleybolla ilgili hedefin nedir?
Türkiye ligi şampiyonluğu ve birde milli takımda oynamak.
Voleybolda şu özelliğim daha iyi olsa dediğin bir şey var mı?
Aslında biraz daha uzun boylu olsam fena olmazdı:) onun dışında daha çok sıçrama özelliği olabilir.
Bir yaşam felsefen var mı?
Benim felsefem olabilecek sık sık tekrar ettiğim 2 cümle vardır. 1) hayırlısı neyse o olsun. 2) her işte bir hayır vardır. Bu 2 cümle hayatta iyi veya kötü her şeyin sonuçta beni geliştirmek ve bir şeyler öğretmek için başıma geldiğini düşünmemi sağlıyor. Ayrıca olaylara ve insanlara genelde pozitif ve iyimser yaklaşırım. Negatif ve karamsar olmanın bana bir yarar getirdiğini hiç görmedim çünkü...
www.filehaber.com