Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: İller Bankası 0-3 Türk Telekom  (Okunma Sayısı 239 defa)
elvin_vlybl
admin
voleybol

« : Kasım 25, 2007, 09:00:54 ÖÖ »

İller Bankası Türk Telekoma 3-0 mağlup oldu...

Biraz önce maçtan geldim çok güzel bir maç oldu İller Bankasına güvenmeyenler umarım izlemiştir maçı 3-0 yenilmiş olabilirler ama gerçekten VOLEYBOL oynadılar ilk setin ortalarında çok iyidiler set uzadı küçücük bir hatayla set 27-25 illerin alehine sonuçlandı 2. set gene iyi ve çekişmeyliydi setin sonlarına doğru telekom daha az hata yaptı ve 25-20 bitti 3. set moral bozukluğu oldu tabi ama genede hırslarıyla oynadılar. Telekom şampiyonluk adayı olarak gösterilen bir takım ama İllerde hiçte kötü değil ben her zaman güveniyorum İller'e

Şimdi söyliceklerimi merve ablamı çok sevdiğim için söylemiyorum...Gerçekten sporcu voleybolcu o salona adımını attığından itibaren bir voleybolcuda bu kadar hırs kazanma isteyi ben daha görmemiştim herkesin ısınması bitiyor o hala ısınıyor maç bitiyor hepsi oturuyor sadece o hala koşuyor maç içinde sürekli hırsıyla takıma destek oluyor çok ama çok iyi bir voleybolcu daha çok genç bazı hatalar yapabilir ama eminim 1-2 sezon sonra çok daha iyi yerlerde olucak ben ona çok güveniyorum tabi voleybol dışında da çok sempatik bir insan  Gülümseme

---İLLER BANKASI---NUMBER ONE MERVE GÜLAÇ---
MuRaT AkDaG
voleybol

Diyarbakırsporluyuz...

« Yanıtla #1 : Kasım 25, 2007, 12:08:18 ÖS »

maç çok çekişmeli geçmiş belli ama keşke iller kazansaydı maçı çok güzel olurdu liğ için bu sene liğ çok güzel geçiyo andoludaki maçlar full seyirciye oynanıyo merve gülaç çok kişilikli birisi herşeyin en iyisine layık umarım iller çok başarılı olur yenilğiye üzldüm diğer maçlarda illere başarılar dilerim

Bu Sene Salonda Tarih Yazalım.. Kupaları Şirketlere Bırakmayalım..Ne Vakıf Ne Eczacı Nede Telekom..Haydi Saldır DİCLEE Sensin Şampiyon..
ahm@
ahm@
voleybol

ahm@

« Yanıtla #2 : Kasım 25, 2007, 03:02:12 ÖS »

Maçı seyredemedim. Ama setlerden anlaşılıyorki güzel bir karşılaşma olmuş. Daha sezonun başı takımlar yeni yeni oyun sistemlerine alışıyorlar, ben ilk bir iki maç sonucuna fazla önem vermem. İller Bankası yakında gücünü gösterecektir:)

Hiçbir Yıldız Kırık Bir Kalple Parlayamaz...
elvin_vlybl
admin
voleybol

« Yanıtla #3 : Kasım 26, 2007, 06:47:07 ÖÖ »

İller Bankası gerçekten çok hırslı ve güçlü bir takım ligin en genç takımı ama bence istedikten sonra o yıldız oyuncuları olan takımlardan hiçbir farkları yok onlara ve takımın forma numarası 7 olan voleybolcuya çok güveniyorum  Gülümseme

İller yapma moralini bozma bunlar kazma çivi gibi çak çak çak  Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: