İller Bankası Türk Telekoma 3-0 mağlup oldu...
Biraz önce maçtan geldim çok güzel bir maç oldu İller Bankasına güvenmeyenler umarım izlemiştir maçı 3-0 yenilmiş olabilirler ama gerçekten VOLEYBOL oynadılar ilk setin ortalarında çok iyidiler set uzadı küçücük bir hatayla set 27-25 illerin alehine sonuçlandı 2. set gene iyi ve çekişmeyliydi setin sonlarına doğru telekom daha az hata yaptı ve 25-20 bitti 3. set moral bozukluğu oldu tabi ama genede hırslarıyla oynadılar. Telekom şampiyonluk adayı olarak gösterilen bir takım ama İllerde hiçte kötü değil ben her zaman güveniyorum İller'e
Şimdi söyliceklerimi merve ablamı çok sevdiğim için söylemiyorum...Gerçekten sporcu voleybolcu o salona adımını attığından itibaren bir voleybolcuda bu kadar hırs kazanma isteyi ben daha görmemiştim herkesin ısınması bitiyor o hala ısınıyor maç bitiyor hepsi oturuyor sadece o hala koşuyor maç içinde sürekli hırsıyla takıma destek oluyor çok ama çok iyi bir voleybolcu daha çok genç bazı hatalar yapabilir ama eminim 1-2 sezon sonra çok daha iyi yerlerde olucak ben ona çok güveniyorum tabi voleybol dışında da çok sempatik bir insan
---İLLER BANKASI---NUMBER ONE MERVE GÜLAÇ---